BPN ile Para Transferi Limitleri Ne Kadar?

ellipse
BPN ile Para Transferi Limitleri Ne Kadar?

BPN ile Para Transferi Limitleri Ne Kadar?

calendar
icon eye 11578
Kategori: Para Transferi

Uluslararası para transferi, pek çok farklı değişken içeren bir konudur ve bu sebeple de yurtdışına para göndermek isteyen herkesin, tüm detayları dikkatli bir şekilde incelemesinde yarar bulunur. Para transferi yapacak kişilerin dikkat etmesi gereken noktalar arasında, yurtdışı para transferi limitleri de bulunur. Para transferi limitleri, ilgili ülkenin kuralları ve düzenlemelerine göre ülkeden ülkeye göre değişiklik gösterir. Peki BPN ile yurtdışı para gönderme işlemlerinde limitler ne kadar, biliyor musunuz? Eğer siz de dilediğiniz ülkeye özgürce ve kısa sürede para transferi yapmak isterseniz, BPN ile para transferi avantajlarından yararlanabilirsiniz. BPN hizmetleri tarafından uygulanan uluslararası para transferi limitleri hakkında detaylı bilgi almak için ise aşağıdaki bilgilere göz atabilirsiniz.

Bu sebeple de yurtdışına para gönderecek kişilerin güvenilir, uluslararası geçerliliği bulunan ve deneyimli kuruluşları tercih etmesi son derece önemlidir.

Dünyanın en güvenilir finans kuruluşları arasında yer alan Western Union ile iş birliği gerçekleştiren BPN’yi tercih edebilirsiniz. İşlemlerinizi BPN ile yaparak dünyanın dört bir yanına para gönderebilir ve yüksek hızda para transferi yapmanın tadını çıkarabilirsiniz.

BPN Para Transferi Limitleri Ne Kadar?

Bazı finans kuruluşları ve ödeme sistemleri, işlemleri daha rahat gerçekleştirebilmek ve nakit akışını denetim altında tutabilmek adına ülkenin kuralları ve düzenlemelerine göre kurumsal limitler sunar.

Western Union ise gelişmiş bir teknoloji ağına, dünyada 200’den fazla ülke ve bölgesine yayılan çözüm ortaklarına ve deneyimli bir personele sahip olması sayesinde en yüksek miktarlı para transferlerini bile sorunsuz bir şekilde gerçekleştirebilir. Western Union’ın Türkiye’deki en güvenilir çözüm ortakları arasında yer alan BPN, donanımlı temsilcileri ve güçlü altyapısı sayesinde kuruma özel limit koyma ihtiyacı duymaz. Bu sebeple, BPN aracılığıyla gerçekleştireceğiniz işlemlerde yalnızca transfer gerçekleştireceğiniz ülkenin kuralları ve düzenlemelerine göre belirlenen limitler uygulanır.

BPN ve Western Union iş birliğiyle yurtdışı para transferlerinizde, herhangi bir alt sınır uygulanmaz. Eğer isterseniz, BPN aracılığıyla yabancı ülkelerdeki hesaplara 1 kuruşluk transferler dahi gerçekleştirebilirsiniz.

Siz de yurtdışı para transferlerinizde BPN’yi tercih ederek sınırları aşan yüksek hızlı işlem ayrıcalığından yararlanın!

BPN ile Para Transferi Limitleri Hakkında Sıkça Sorulan Sorular

BPN ve Western Union işbirliğiyle yurtdışı para transferlerinizde, herhangi bir alt sınır uygulanmaz. Dilerseniz, BPN aracılığıyla yabancı ülkelerdeki hesaplara 1 kuruşluk transferler dahi gerçekleştirebilirsiniz.

İŞLEM YAP