Western Union Para Gönderme İşlemini İptal Edebilir Miyim?

ellipse
Western Union Para Gönderme İşlemini İptal Edebilir Miyim?

Western Union Para Gönderme İşlemini İptal Edebilir Miyim?

calendar
icon eye 24733
Kategori: Para Transferi

Uluslararası alanda nakit gönderme işlemlerini kolaylaştıran Western Union; Euro, Dolar gibi farklı dövizler hem de TL cinsinden para transferine olanak tanıyan bir hizmet ağıdır. Dünyada yaygın bir ağa sahip olan, yüzlerce gönderi merkeziyle hizmet veren Western Union; kullanıcılarına konforlu, ekonomik ve emniyetli koşullar sunarak para gönderme ve alma hizmeti sunar.

Western Union anlaşmalı noktalarda hızlı ve pratik şekilde gerçekleştirebileceğiniz para transferleri, ilgili ülkenin yasal mevzuatı güvencesi altındadır.

Yurtdışı para transferi işlemlerinde Western Union ile işbirliği içerisinde olan BPN; Türkiye’de bulunan yaklaşık 2.000 güvenilir temsilci noktasında sıra beklemeden ve dakikalar içerisinde hizmet sunmaktadır.

BPN temsilci noktalarında gerçekleştirilen yurtdışı para gönderme işlemlerini dakikalar içerisinde gerçekleşerek alıcının teslim alması için ilgili bildirimler sağlanır. Para gönderme işlemlerinizi iptal etmek istediğiniz takdirde ise belirli süreçler bulunmaktadır.

BPN temsilci noktalarında gerçekleştirilen yurtdışı para transferi işlemlerinde ana paranın tamamı iade alınabilmektedir. Fakat ödenen para transferi işlem ücreti maalesef iade edilememektedir. Daha fazla bilgi almak ve detaya sahip olmak için buraya tıklayarak bize ulaşın.

Western Union Para Gönderme ve Alma İşlemleri

Para gönderme ve çekme gibi işlemler için belirlenen alt ya da üst sınırlar bazı ülkelerde sınırlamalar çerçevesindedir. Göndericinin ve alıcının güvenliği bakımından, yapılan her işlem için özel belirlenen tek seferlik izleme numarası, o an gerçekleşen gönderiye sistem tarafından atanır. Western Union yöntemiyle anında ve sorunsuz şekilde ülkeler arası para gönderme ya da alma işlemlerini kontrol edebilmeniz için para transferi takip numarası (MTCN) bilmeniz yeterlidir.

BPN temsilci noktalarında yurtdışı para gönderme ve adınıza gelen parayı alma işlemlerinizi Western Union işbirliğiyle hızlıca gerçekleştirebilirsiniz.

Western Union Banka Hesabı ve Kart Sahibi Olmanıza Gerek Yok

Western Union üzerinden Avrupa, Bağımsız Devletler Topluluğu, diğer ülkeler ve Türkiye gibi pek çok ülke ile belirlediğiniz döviz cinsi aracılığıyla para transferi yapmanız mümkündür. Türkiye’de ise BPN Ödeme & E-Para Hizmetleri’nin yurtdışı para transferi işlemlerinde Western Union ile olan işbirliği sayesinde avantajlı para transferi işlemleri hızlıca sağlanmaktadır.

Kullanıcıların banka hesabı açmasına ya da hesap ve kredi kartı edinmesine sebebiyet vermeden para transferi işlemleri sunan Western Union ile işbirliği içerisinde olan BPN; haftanın her günü geç saatlere kadar hizmet sunarak öne çıkmaktadır.

Western Union Para Gönderme İşlemini İptal Edebilir Miyim?

Western Union para gönderme işlemini iptal ettirmeniz gereken durumlarda gönderi dekontunda ya da işlem geçmişinde yer alan gönderi takip numaranıza (MTCN) ihtiyacınız bulunur. Ayrıca gönderici ülke bilgisinin ve gönderim yapılan tutarın doğruluğundan emin olun.

BPN temsilci noktalarında sağlanan yurtdışı para transferi işlemlerinde iptal isteğiniz olduğu takdirde belirli iptal süreçleri bulunmaktadır.

Eğer BPN noktalarında sağlanan bir yurtdışı para transferi iptali söz konusu ise paranın tamamını iade alabileceğiniz gibi ödenen para transferi işlem ücreti iade edilememektedir.

Detaylı bilgi almak ya iptal işlemleri için buraya tıklayarak bize ulaşın.

Western Union Para Gönderme İptal İşlemi Hakkında Sıkça Sorulan Sorular

Western Union para gönderme işlemini iptal ettirmeniz gereken durumlarda gönderi dekontunda ya da işlem geçmişinde yer alan gönderi takip numaranıza (MTCN) ihtiyacınız bulunmaktadır. Ayrıca gönderici ülke bilgisinin ve gönderim yapılan tutarın doğruluğundan emin olun.

BPN temsilci noktalarında sağlanan yurtdışı para transferi işlemlerinde iptal isteğiniz olduğu takdirde belirli iptal süreçleri bulunmaktadır.
BPN ve Western Union işbirliği ile gerçekleştirilen yurtdışı para transferi işlemlerinde işlem iptali yapmak istediğinizde paranın tamamını iade alabilirsiniz. Ancak para gönderme işlemi için ödenen işlem ücreti iade edilememektedir.
İŞLEM YAP