ABD'den Türkiye'ye Para Transferi

ellipse
ABD'den Türkiye'ye Para Transferi

ABD'den Türkiye'ye Para Transferi

calendar
icon eye 13737
Kategori: Para Transferi

ABD'den Türkiye'ye Para Transferi

ABD ve Türkiye arasındaki gelişmiş ilişkiler sonucunda Türkiye’den ABD’ye veya ABD’den Türkiye’ye para transferi işlemleri sıkça yapılabilmektedir. Hızın önemli olduğu günümüzde, bankalar arası yapılan uluslararası para transferleri hem çok uzun sürede karşı tarafa ulaşabilmekte hem de alınan komisyonlar ciddi maliyetler oluşturabilmektedir. Ayrıca bankalar aracılığıyla yapılan para transferlerinde banka hesabının olması ve bankaların çalıştığı gün ve saatler içerisinde transfer işleminin yapılması gerekmektedir.

Tüm bu istenmeyen durumları yaşamadan hızlı ve güvenli bir şekilde Amerika Türkiye arası para transferi yapmak BPN ve Western Union işbirliği ile kolaylaşmıştır. BPN ve Western Union işbirliği ile banka hesabınız olmadan, sıra beklemeden, günün geç saatlerinde, resmi tatillerde ve hatta hafta sonları dahil dakikalar içerisinde para transferi işlemlerinizi yapabilirsiniz. Western Union ile 200’den fazla ülkeye dakikalar içerisinde para gönderme işlemlerinizi yapabilirsiniz.

Amerika'dan Türkiye'ye Nasıl Para Gönderilir?

Amerika’da yaşayanlar ya da Türkiye’de iş yapanlar sıklıkla Amerika’dan Türkiye’ye nasıl para gönderilir sorusunun cevabını merak etmektedirler. Bu sorunun yanıtı oldukça basittir. Çünkü Türkiye’den Amerika’ya para gönderme ya da ABD’den Türkiye’ye para gönderme işlemlerinizde banka hesabınız olmadan da kısa sürede ve güvenle para transferi yapabilirsiniz.

BPN’nin Western Union ile işbirliği sayesinde Amerika para transferi işlemlerinizi sıra beklemeden ve dakikalar içerisinde gerçekleştirebilirsiniz. Bu işlemi yapabilmeniz için Western Union hizmeti alabileceğiniz size yakın bir noktaya gitmeniz yeterli olmaktadır. ABD’den Türkiye’ye adınıza gönderilmiş parayı ise size en yakın BPN temsilci noktamızdan sıra beklemeden ve herhangi bir ücret ödemeden rahatlıkla alabilirsiniz. Western Union sayesinde Amerika banka hesabına para gönderme için banka hesabınızın olmasına gerek yoktur. Western Union sayesinde uluslararası para transferi işlemlerinizi 200’den fazla ülkeye ve bölgeye hızlı ve güvenli şekilde yapabilirsiniz.

Amerika Türkiye Para Transferi Kaç Gün Sürer?

Uluslararası para transferi yapan birçok kişi bankalar aracılığıyla yaptıkları bu işlemin uzun sürdüğünü düşünebilirler. Bu sebeple de birçok kişi Amerika Türkiye para transferi kaç gün sürer sorusunun cevabını merak etmektedir. Aslında yanıt oldukça basittir. BPN ve Western Union işbirliği ile hem Amerika’ya para transferi hem de ABD'den Türkiye’ye para transferi işleminizde paranız dakikalar içerisinde karşı tarafa ulaşmaktadır. Karşı taraf ise sıra beklemeden ve güvenli şekilde adına gelen parayı alabilmektedir. Adınıza gelen parayı alabilmeniz için kimlik doğrulamasının yapılması, para transferi işlemi için gerekli olan bilgilerin alınması, alınan bilgilerin sisteme işlenmesi, tutarın alıcıya ödenmesi ve dekontun teslimi süreçleri vardır. Ancak bu işlem adımları yalnızda birkaç dakika sürmektedir.

Türkiye'den Amerika’ya Para Gönderme Limiti Nedir?

Türkiye’den Amerika’ya para gönderme limiti nedir konusu sık sık gündeme gelmektedir. Yurtdışı para transferlerinde üst limit oldukça değişkendir. Üst limitler paranın gönderileceği ülkenin kurallarına göre belirlenmektedir. Türkiye’den Amerika’ya para yollama işlemlerinizde en fazla 7.500 USD ya da bu miktarın Euro ve TL karşılığı kadar para gönderebilirsiniz. Ancak Western Union ile yurtdışından adınıza gelen parayı çekmenin üst limiti bulunmaz. Adınıza gelmiş paranın tamamını rahatlıkla çekebilirsiniz. Amerika’ya dolar transferi yanı sıra Euro ve TL olarak da para gönderimi yapabilirsiniz.

BPN temsilci noktalarımızdan ABD para transferi işlemlerinizi kolaylıkla yapabilirsiniz. Web sitemizden size en yakın temsilcilerimiz kimlerdir kolaylıkla öğrenebilirsiniz.

Amerika'ya Para Gönderme Masrafı Ne Kadar?

Yurtdışı para transferinde merak edilen bir diğer konu ise masraflardır. Özellikle Amerika’ya para gönderme masrafı ne kadar sorusu en sık sorulan soruların başında gelmektedir. Amerika’ya para gönderme masrafı değişkenlik göstermektedir. Para gönderilecek olan ülke, gönderilecek paranın birimi, gönderilecek tutar ve karşı tarafa ödenecek para birimine göre işlem ücretleri değişebilmektedir. Ancak ücret hesaplama aracını kullanarak Amerika para gönderme işleminizdeki para transferi ücretini kolaylıkla öğrenebilirsiniz. İşlem ücreti sadece parayı gönderen taraftan alınmaktadır. Adınıza gelen paradan herhangi bir işlem ücreti kesilmeden tamamını kimliğinizi beyan ederek rahatlıkla alabilirsiniz.

Amerika'ya Para Gönderme İşlemi Ne Zaman Yapılabilir?

Bankalar aracılığıyla yapılan para gönderme işlemleri bankaların çalıştığı gün ve saatler içerisinde gerçekleşebilmektedir. Bu sebeple de Western Union Amerika’ya para gönderme işlemi yapacak olanlar Amerika’ya para gönderme işlemi ne zaman yapılabilir sorusunu sıklıkla sorarlar. Uluslararası para transferlerinizi BPN ve Western Union işbirliği sayesinde bankaların çalışma saatlerine bağlı kalmadan, günün geç saatlerinde, hafta sonlarında ve resmi tatillerde dahi gerçekleştirebilirsiniz.

ABD'den Türkiye'ye Para Transferi Hakkında Sıkça Sorulan Sorular

ABD’den Türkiye’ye para gönderebilmeniz için ABD’de bulunan Western Union hizmeti alabileceğiniz size yakın Western Union noktasına gitmeniz yeterli olmaktadır. ABD’den Türkiye’ye adınıza gönderilmiş parayı ise size en yakın BPN temsilci noktamızdan sıra beklemeden ve herhangi bir ücret ödemeden rahatlıkla alabilirsiniz.

BPN ve Western Union işbirliği ile hem ABD’ye para transferi hem de ABD'den Türkiye’ye para transferi işleminizde paranız dakikalar içerisinde karşı tarafa ulaşmaktadır. Karşı taraf ise sıra beklemeden ve güvenli şekilde adına gelen parayı alabilmektedir. Adınıza gelen parayı alabilmeniz için kimlik doğrulamasının yapılması, para transferi işlemi için gerekli olan bilgilerin alınması, alınan bilgilerin sisteme işlenmesi, tutarın alıcıya ödenmesi ve dekontun teslimi süreçleri vardır. Ancak bu işlem adımları yalnızda birkaç dakika sürmektedir.

Yurtdışı para transferlerinde üst limit oldukça değişkendir. Üst limitler paranın gönderileceği ülkenin kurallarına göre belirlenmektedir. Türkiye’den ABD’ye para yollama işlemlerinizde en fazla 7.500 Dolar ya da bu miktarın Euro ve TL karşılığı kadar para gönderebilirsiniz.

İŞLEM YAP