Uluslararası Para Transferi Nasıl Yapılır?

ellipse
Uluslararası Para Transferi Nasıl Yapılır?

Uluslararası Para Transferi Nasıl Yapılır?

calendar
icon eye 5035
Kategori: Para Transferi

Paranızı bir başka ülkeye transfer etmeniz için aracı kuruluşlarla işlem sağlamanız gerekmektedir. Günümüzde birçok kurum ya da kuruluş bulunuyor olsa da geleneksel olarak bu aracı kuruluşların en önde geleni bankalardır. Bankanıza gidip paranızı yurtdışında herhangi bir banka hesabına transfer etmeyi talep ettiğinizde bunu belli bir komisyon karşılığında gerçekleştirmektedirler.

Bu para transferi ihracat için gerekliyse veya miktarı yüksek boyutlardaysa araya farklı bir sistemler dahil olmaktadır. Bu sistemler, alım ve satım arasındaki güveni ve transferin sağlığını kontrol etmekle uğraşırlar. Yurtdışına para transferi yapacaksanız SWIFT yöntemiyle bankalar aracılığıyla bu işlemi gerçekleştirebilirsiniz. SWIFT bir döviz transferi yöntemidir ve günümüzde sıkça kullanılmaktadır. Üzerine birçok makale bulabileceğiniz bu sisteme haricinde alternatif yollarla uluslararası para transferi nasıl yapılır sorusuna cevap arayacağız.

Uluslararası para transferi yöntemleri, yurtdışına para göndermek isteyen herkesin öğrenmesi gereken konular arasında yer almakta. BPN; Türkiye’de perakende sektöründe Western Union ile işbirliği yaparak müşterilerinin uluslararası para transferi nasıl yapılır sorularına ve uluslararası para transferi ihtiyaçlarına hızlı, kolay ve güvenilir bir çözüm sunmaktadır.

BPN temsilci noktalarında Western Union işbirliğiyle sıra beklemeden para transferi yapabilir, işlemlerinizi hızlı şekilde sonuca ulaştırabilirsiniz. Banka hesabına ihtiyaç duymadan yapılan yurtdışı para gönderme işlemleri öncesinde işlem ücretinizi hesaplayabilir ve işleminizin ücreti hakkında kolayca bilgi alabilirsiniz. Eğer adınıza Western Union ile gelen parayı alacaksınız, herhangi bir ücret de ödemezsiniz.

Siz de BPN’nin Western Union işbirliğiyle müşterilerine sunduğu hızlı işlem kapasitesini deneyimlemek istiyorsanız size en yakın BPN temsilci noktasını görüntüleyin.

BPN ile Uluslararası Para Gönderim Yöntemleri

BPN ile yurtdışı para transferi yapmak istiyorsanız, Türkiye genelinde yaklaşık 2.000 temsilci noktalarımızdan size en yakını ziyaret ederek işleminizi tamamlayabilirsiniz. Nasıl mı? Sizler için BPN ile Uluslararası Para Transferi nasıl yapılır? sorusunu detaylıca incelemeye devam edelim.

Temsilci noktalarında para transferi işlemleri için size en yakın BPN temsilci noktasını ziyaret etmeniz gerekmektedir. Size en yakın BPN temsilci noktasını temsilcilerimiz sayfasını ziyaret ederek görüntüleyebilirsiniz.

BPN ile Uluslararası Para Transferi

Eğer uluslararası para transferi yapabilme şartlarını sağlıyorsanız BPN temsilci noktalarına giderek sıra beklemeden para transferi sağlayabilirsiniz. BPN temsilci noktaları Türkiye’de yaklaşık 2.000 lokasyonda haftanın her günü geç saatlere kadar hizmet sunmaktadır.

BPN temsilci noktalarının tamamı dahil olmamakla birlikte birçoğu gece 23:00’a kadar hizmet sunar.

Eğer yurtdışından adınıza gönderilen bir tutar var ise geçerli kimlik belgeniz ve MTCN kodu ile birlikte size en yakın BPN temsilci noktasından paranızı dakikalar içerisinde alabilirsiniz.

BPN’nin sağladığı kolaylıklarla , uluslararası para transferi nasıl yapılır?, Paramı nasıl göndermeliyim? Adıma gelen parayı nasıl almalıyım? sorularına boğulmadan, rahatlıkla işlemlerinizi tamamlayın.

Uluslararası para transferi işlemleriniz öncesinde hangi ülkeye hangi para biriminde para gönderdiğinizde ne kadar işlem ücreti ödeyeceğinizi; işlem ücreti hesaplama sayfamızı görüntüleyerek ulaşabilirsiniz.

Size en yakın BPN temsilci noktasını görüntülemek için temsilcilerimiz sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

Eğer bir işletme sahibiyseniz ve BPN temsilci noktası olmak, uluslararası para transferi hizmeti vermek ve işletmenize güç katmak istiyorsanız temsilcimiz olun sayfasını ziyaret etmeyi unutmayın 😉

Uluslararası Para Transferi Hakkında Sıkça Sorulan Sorular

BPN ve Western Union işbirliği ile uluslararası para transferi işlemlerinizi BPN temsilci noktalarına giderek sıra beklemeden ve kolaylıkla yapabilirsiniz. BPN temsilci noktaları Türkiye’de yaklaşık 2.000 lokasyonda haftanın her günü, resmi tatiller dahil, geç saatlere kadar hizmet sunmaktadır. BPN temsilci noktalarının tamamı dahil olmamakla birlikte birçoğu gece 23:00’a kadar hizmet sunmaktadır.

BPN ve Western Union işbirliği ile yapılan uluslararası para transferi hizmetinin sunduğu en büyük avantaj; bankaların mesai saatlerine takılmadan haftanın her günü, resmi tatiller dahil gece geç saatlere kadar işlem yapılabilmesidir. Ayrıca banka hesabınız olmasına da gerek yoktur. Dilediğiniz anda Türkiye’nin dört bir yanında bulunan yaklaşık 2000 BPN temsilci noktamızdan size en yakın olanına giderek uluslararası para transferi işlemlerinizi hızlı, kolay ve güvenilir bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz.

İŞLEM YAP