Gürcistan Türkiye Para Transferi

ellipse
Gürcistan Türkiye Para Transferi

Gürcistan Türkiye Para Transferi

calendar
icon eye 5890
Kategori: Para Transferi

Artan iş ve sosyal yaşam Türkiye’den yurtdışına ya da yurtdışından Türkiye’ye para transferleri işlemlerinin oldukça yoğunlaşmasına neden olmaktadır. Ancak transferlerin zamanı ve para transferinin yapılacağı yer gibi konularda kişiler sıklıkla sorun yaşayabilmektedir. Çünkü transfer işlemleri için bankalar; banka hesabı olması, resmi çalışma saatlerinde olması gibi koşullar aranmaktadır. Yurtdışına para transferi yapmaya ihtiyacınız varsa bu sorunları yaşamadan işlemlerinizi gerçekleştirmek çok kolay. BPN olarak Western Union ile yaptığımız işbirliği sayesinde bu sorunları yaşamadan dakikalar içerisinde güvenle uluslararası para transferi yapabilirsiniz.

Gürcistan Türkiye para transferi işlemlerine iki ülkedeki insanlar arasındaki iş ve özel ilişkiler, ve seyahatler gibi sebeplerle ihtiyaç duyulabilmektedirler. Siz de Gürcistan’a para gönderme konusunda sorun yaşamak istemiyorsanız, BPN temsilci noktalarımızı tercih ederek, dakikalar içerisinde sıra beklemeden işlemlerinizi yapabilirsiniz.

Gürcistan’dan Türkiye’ye Para Transferi Nasıl Yapılır?

Gürcistan’da çalışan, iş yapan ya da Türkiye’de yakını olan kişiler Gürcistan’dan Türkiye’ye para transferi nasıl yapılır sorusunun cevabını merak ederler. Türkiye’den Gürcistan para gönderme ya da Gürcistan’dan Türkiye’ye para transferlerini banka hesabınız dahi olmadan dakikalar içerisinde yapabilirsiniz.

Western Union ile varolan işbirliğimiz sayesinde yurtdışı para transferi işlemleriniz kolay ve güvenilir şekilde gerçekleşir. Gürcistan’dan Türkiye’ye para transferi yapmak için, Gürcistan’da size en yakın Western Union hizmeti alabileceğiniz noktayı ziyaret ederek, Gürcistan’dan Türkiye’ye para gönderme işleminizi yapabilirsiniz. Türkiye’de birçok ülkeden Western Union ile adınıza gönderilmiş parayı BPN temsilci noktalarından alabileceğiniz gibi, Gürcistan’dan adınıza gönderilen parayı da sıra beklemeden, resmi tatiller ya da geç saatlerde bile alabilirsiniz.

Adınıza gönderilen parayı almak için ilk yapmanız gereken, geçerli kimliğinizle beraber size en yakın BPN temsilci noktasına gitmek ve sonrasında da para transferi için gerekli formu doldurmanızdır. İşlemlerinizi tamamladıktan sonra paranızı hızlı şekilde, tatil ve resmi günler de dahil olmak üzere alabilirsiniz.

Gürcistan’dan Yapılan Para Transferi Ne Kadar Sürer?

Gürcistan’dan yapılan para transferi ne kadar sürer sorusu yurtdışından para gönderecek kişilerin sıklıkla sorduğu soruların başında gelir. Süre konusunda endişe etmenize gerek yoktur, çünkü BPN ile dakikalar içerisinde transferleriniz gerçekleşir. Hatta hafta sonu, resmi tatil ya da geç saatlerde olsun işlemlerinizi yapabilirsiniz.

Banka hesabına ihtiyaç duymadan, sıra beklemeden Western Union işbirliğiyle 200’den fazla ülke ve bölgeye para transferi yapma imkânınız vardır. Para transfer işlemleriniz için en yakın BPN temsilci noktasına gitmeniz yeterlidir. Eğer yurtdışından adınıza para geldiyse de haftanın her günü geç saatlerde dahi paranızı alabilirsiniz. Resmi tatilde bankalar kapalı olur diye endişe duymadan transferleriniz gerçekleştirebilir, adınıza gelen parayı kolayca teslim alabilirsiniz. Uluslararası para transferi hizmetinde global lider konumunda olan Western Union ile işbriliğiyle, BPN ile yurtdışı para transfer ihtiyaçlarınızı sorunsuzca çözersiniz.

Gürcistan Para Transferinde Limit Nedir?

Gürcistan para transferinde limit nedir, en fazla ne kadar para transferi yapabilir diye endişe duymanıza gerek kalmadan hızlı ve güvenli şekilde işlemlerinizi gerçekleştirme olanağı sunuyoruz. Gönderilecek paranın limitleri konusunda bazı kısıtlar bulunur. Gönderilecek paranın en üst limiti paranın gönderileceği ülkenin kendi kurallarına göre belirlenir. Türkiye’den Gürcistan’a ya da diğer ülkeler para gönderimlerinde üst limit ise 7.500 USD veya bunun karşılığı olan Euro veya TL’dir.

Gürcistan’dan Türkiye’ye ise gönderilecek para üst limiti ise ilgili ülkenin kendi şartları ve kurallarına bağlıdır. Sizin adınıza yurtdışından gelen parayı alırken herhangi bir üst limit bulunmaz. Adınıza gönderilen miktar ne kadar olursa olsun hepsini alırsınız.

Gürcistan Türkiye Para Transferi Hakkında Sıkça Sorulan Sorular

Gürcistan’dan Türkiye’ye para gönderebilmeniz için Gürcistan’da bulunan Western Union hizmeti alabileceğiniz size yakın Western Union noktasına gitmeniz yeterli olmaktadır. Gürcistan’dan Türkiye’ye adınıza gönderilmiş parayı ise Türkiye’de bulunan size en yakın BPN temsilci noktamızdan sıra beklemeden ve herhangi bir ücret ödemeden rahatlıkla alabilirsiniz.

BPN ve Western Union işbirliği ile hem Gürcistan’a para transferi hem de Gürcistan’dan Türkiye’ye para transferi işleminizde paranız dakikalar içerisinde karşı tarafa ulaşmaktadır. Karşı taraf ise sıra beklemeden ve güvenli şekilde adına gelen parayı alabilmektedir. Adınıza gelen parayı alabilmeniz için kimlik doğrulamasının yapılması, para transferi işlemi için gerekli olan bilgilerin alınması, alınan bilgilerin sisteme işlenmesi, tutarın alıcıya ödenmesi ve dekontun teslimi süreçleri vardır. Ancak bu işlem adımları yalnızda birkaç dakika sürmektedir.

Yurtdışı para transferlerinde üst limit oldukça değişkendir. Üst limitler paranın gönderileceği ülkenin kurallarına göre belirlenmektedir. Türkiye’den Gürcistan’a para yollama işlemlerinizde en fazla 7.500 Dolar ya da bu miktarın Euro ve TL karşılığı kadar para gönderebilirsiniz.

İŞLEM YAP