Western Union Nedir?

ellipse
Western Union Nedir?

Western Union Nedir?

calendar
icon eye 23902
Kategori: Para Transferi

Western Union; uluslararası para transfer hizmetlerinden biridir ve kullanımı oldukça kolaydır. Türkiye Cumhuriyeti sınırlarında bu hizmet için geçerli olan para birimleri TL, Euro ve USD’dir. Yurtdışına gönderilecek olan paranın ise hangi birimde alınacağı, gönderilen bölgeye ait para birimi kuralları doğrultusunda değişkenlik gösterebilir. Sadece ülkemizde değil, aynı zamanda dünya çapında yaygın olarak görülen Western Union, güvenilir ağlarıyla birlikte kullanıcılara hızlı bir hizmet de sunmaktadır. Dakikalar içerisinde para gönderilebilir ya da para alınabilir.

BPN'nin Western Union işbirliğiyle müşterilerine sunduğu yurtdışı para transferi işlemleri hakkında bilgi alın!

Western Union ile Para Gönderme

Para transferi işlemi için BPN temsilci noktaları kolaylıkla kullanılabilir. BPN yurtdışı işlemleri için Western Union ile işbirliği içerisindedir. Göndereceğiniz ülkeyi ve hangi tutarda para göndereceğinizi belirledikten sonra kimlik belgeniz ya da kimlik belgesi yerine geçebilecek pasaport ile birlikte BPN temsilci noktasına giderek işleminizi yaptırabilirsiniz. Daha sonra size verilecek olan MTCN yani “Para Transferi Kontrol Numarası”nı alıcı olan kişi ile paylaşabilirsiniz. Bu sayede oldukça güvenilir bir transfer işlemi yapılır. “Para Transferi Kontrol Numarası” yani MTCN her transfer işlemi için ayrı ayrı verilir ve her numara birbirinden farklıdır. Para gönderdiğiniz kişi ile transferin takibini bu numara üzerinden yapabilirsiniz. Bu işlemler banka aracılığı olmadan daha hızlı ve güvenli bir şekilde BPN temsilci noktalarından sağlanmaktadır.

Western Union Para Alma

Western Union ile para alma işlemi için gönderici kişinin ülkesi, gönderilen para miktarı ve MTCN kodu gereklidir. BPN aracılığı ile kolaylıkla dünyanın pek çok bölgesine para transfer işlemini gerçekleştirebilirsiniz. Daha kolay ve hızlı transfer işlemleri için Türkiye’de bulunan yaklaşık 2000 BPN temsilci noktalarına kolayca ulaşıp başvurabilirsiniz.

Western Union Para Transferi Ücretleri

Western Union ile gerçekleştirilen para alma işleminde herhangi bir ücret veya Western Union komisyon talep edilmesi söz konusu değildir. Sadece gönderici kişiden transfer ücreti talep edilir. Western Union para gönderme ücretleri, gönderici ve alıcının oldukları kuralları ve düzenlemelerine göre, gönderilecek olan para miktarına ve gönderilme işleminin süresine bağlı olarak değişkenlik göstermesi muhtemeldir.

Sizler de Western Union işbirliğiyle güvenli ödeme imkanlarından faydalanmak ve günlük işleriniz için zaman kazanmak isterseniz; en yakınınızda bulunan BPN temsilci noktasını belirleyebilir ve işlemlerinize vakit kaybetmeden hemen şimdi başlayabilirsiniz. Size en yakın BPN temsilci noktasını görüntülemek için tıklayın.

Western Union Hakkında Sıkça Sorulan Sorular

Western Union; uluslararası para transfer hizmetlerinden biridir ve kullanımı oldukça kolaydır. Türkiye Cumhuriyeti sınırlarında bu hizmet için geçerli olan para birimleri TL, Euro ve USD’dir. Yurtdışına gönderilecek olan paranın ise hangi birimde alınacağı, gönderilen bölgeye ait para birimi kuralları doğrultusunda değişkenlik gösterebilir. Sadece ülkemizde değil, aynı zamanda dünya çapında yaygın olarak görülen Western Union, güvenilir ağlarıyla birlikte kullanıcılara hızlı bir hizmet sunmaktadır. Western Union’ın Türkiye’de yurtdışı para transferinde işbirliği yaptığı BPN sayesinde dakikalar içerisinde para gönderilebilir ya da adınıza gönderilen parayı dakikalar içerisinde alabilirsiniz.

BPN'nin Western Union işbirliğiyle müşterilerine sunduğu yurtdışı para transferi işlemleri hakkında bilgi alın!

Dünyanın en büyük para transfer şirketlerinden biri olan Western Union 200’den fazla ülke ve bölgede faaliyet göstermektedir. Türkiye’de yurtdışı para transferi işlemlerinde BPN ile işbirliği içerisindedir. BPN ve Western Union işbirliği ile dünyada 200’den fazla ülke ve bölgeye para göndermek hakkında bilgi almak için tıklayınız.

İŞLEM YAP