İngiltere'den Para Transferi

ellipse
İngiltere'den Para Transferi

İngiltere'den Para Transferi

calendar
icon eye 6650
Kategori: Para Transferi

İngiltere'den Para Transferi

İngiltere ile ekonomik, sosyal, eğitim ve kültürel amaçlı ilişkilerimizin fazla olması sebebiyle İngiltere’den para transferi işlemlerinin nasıl yapılacağı, en hızlı işlem seçenekleri sıklıkla merak edilmektedir. İngiltere’den para transferi yapmak Western Union ve BPN işbirliği ile oldukça kolaydır. Bunun için Western Union ile işbirliği içerisinde olan BPN’nin sunmuş olduğu hizmetlerden faydalanarak İngiltere’den Türkiye’ye para gönderebilirsiniz.

İngiltere'den Türkiye'ye Para Transferi

İngiltere’den para gönderme işlemi yapabileceğiniz pek çok ülke vardır. Bu ülkeler arasında Türkiye de yer almaktadır. Western Union ile işbirliği içerisinde olan BPN ile hızlı, kolay ve güvenli bir şekilde İngiltere’den Türkiye’ye para transferi işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Ayrıca işlemlerinizi hafta sonu, resmi tatillerde ve günün geç zamanlarında bile kolaylıkla yapabilirsiniz.

Western Union İngiltere Para Gönderme

Western Union İngiltere para gönderme işlemi, son derece hızlı ve güvenilir biçimde yapılabilir. Bu noktada dakikalar içinde yöntemini de tercih edebilirsiniz. Bu yöntem, alıcı tarafın gönderilen parayı alabilmesi için herhangi bir sınırlama koymaz. Böylece karşı taraf, adına gönderilen yapılan parayı sorun yaşamadan, kolaylıkla alabilir. Bu açıdan dakikalar içinde yöntemi oldukça caziptir.

Western Union İngiltere para gönderme yapmak isterseniz banka hesabına bile gerek olmadan dakikalar içerisinde işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Alıcı taraf ise geçerli bir kimlik kartı ve para transferi kontrol numarası olarak bilinen MTCN kodu ile gönderdiğiniz parayı hiçbir komisyon ödemeden alabilir.

İngiltere'den Para Transferi Kaç Günde Gelir?

İngiltere’den para transferi kaç günde gelir sorusu merak edilmektedir. Western Union ile isme gönderilen para, yalnızca birkaç dakika içerisinde alıcısı tarafından alınmaya hazır hale gelir. Size en yakın BPN temsilcimize giderek adınıza gönderilen parayı hafta sonları, resmi tatiller ve geç saatler dâhil alabilirsiniz.

İngiltere'den Türkiye'ye Para Göndermek için En İyi Yöntem Nedir?

İngiltere'den Türkiye'ye para göndermek için en iyi yöntem nedir sorusuna verilecek en iyi yanıt Western Union olacaktır. Western Union ile işbirliğinde olan BPN ile yurtdışı para transferi işlemleri dakikalar içerisinde gerçekleşir. Ayrıca hafta sonları, resmi tatiller dâhil olmak üzere günün geç zamanlarında bile para transferi işlemlerinizi yapabilirsiniz. Bankaların çalıştıkları saatlere de bağlı kalmadan ve sıra beklemeden size uygun zamanlarda transfer işlemlerinizi yapabilirsiniz.

İngiltere’den Türkiye’ye para transferi yaparken ödenmesi gereken para transferi ücretini sadece parayı gönderen taraf ödemektedir. Alıcı, adına gönderilen parayı herhangi bir kesinti olmadan alabilir. İngiltere’ye para transferi işlemi için ödenecek transfer ücreti ise pek çok unsur kapsamında farklılık gösterebilir. Ödenecek para transferi ücreti; gönderilen para cinsi, gönderilen paranın tutarı, alıcının parayı alacağı para birimi gibi hususlara bağlı olarak değişebilir. Ücret hesaplama aracı sayesinde ödenecek para transferi ücretini hesaplamak oldukça kolaydır. Sayfamızdan ödenecek para transferi ücreti hesaplanması konusunda destek alabilirsiniz.

İngiltere'den Para Transferi Hakkında Sıkça Sorulan Sorular

İngiltere’den Türkiye’ye para gönderebilmeniz için İngiltere’de bulunan Western Union hizmeti alabileceğiniz size yakın Western Union noktasına gitmeniz yeterli olmaktadır. İngiltere’den Türkiye’ye adınıza gönderilmiş parayı ise Türkiye’de bulunan size en yakın BPN temsilci noktamızdan sıra beklemeden ve herhangi bir ücret ödemeden rahatlıkla alabilirsiniz.

BPN ve Western Union işbirliği ile hem İngiltere’ye para transferi hem de İngiltere’den Türkiye’ye para transferi işleminizde paranız dakikalar içerisinde karşı tarafa ulaşmaktadır. Karşı taraf ise sıra beklemeden ve güvenli şekilde adına gelen parayı alabilmektedir. Adınıza gelen parayı alabilmeniz için kimlik doğrulamasının yapılması, para transferi işlemi için gerekli olan bilgilerin alınması, alınan bilgilerin sisteme işlenmesi, tutarın alıcıya ödenmesi ve dekontun teslimi süreçleri vardır. Ancak bu işlem adımları yalnızda birkaç dakika sürmektedir.

Yurtdışı para transferlerinde üst limit oldukça değişkendir. Üst limitler paranın gönderileceği ülkenin kurallarına göre belirlenmektedir. Türkiye’den İngiltere’ye para yollama işlemlerinizde en fazla 7.500 Dolar ya da bu miktarın Euro ve TL karşılığı kadar para gönderebilirsiniz.

İŞLEM YAP