Western Union ile Yurtdışından Gelen Para Nasıl Alınır?

ellipse
Western Union ile Yurtdışından Gelen Para Nasıl Alınır?

Western Union ile Yurtdışından Gelen Para Nasıl Alınır?

calendar
icon eye 37027
Kategori: Para Transferi

Yurtdışına para göndermek veya yurtdışından para alabilmek için birçok seçenek vardır. Bunlar arasında en çok bilinen ve sıklıkla kullanılan Western Union, uluslararası para transferi işlemlerini gerçekleştiren ABD merkezli bir şirkettir. Peki Western Union nedir ve nasıl kullanılır? Western Union ile yurtdışından gelen para nasıl alınır? Gelin tüm bu sorulara birlikte göz atalım.

Western Union Nedir ve Nasıl Kullanır?

Dünya’da 200’den fazla ülke ve bölgede yaygın şekilde kullanılan ve büyük bir networke sahip olan Western Union, para transferi işlemlerinde büyük bir kolaylık sunmaktadır. Banka hesabına ihtiyaç olmadan para transferi işlemlerini gelişen teknolojik çağa ayak uydurarak günden güne geliştirmektedir.

Yurtdışı para transferi işlemlerini Western Union hizmetiyle oldukça basit bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz. Western Union hizmetinden yararlanabilmek için öncelikle Western Union hizmeti alabileceğiniz bir kurum tercih etmelisiniz. Kimliğiniz, pasaportunuz ya da fotoğraflı ehliyetinizle birlikte anlaşmalı hizmet noktalarına giderek işlemlerinizi yapabilirsiniz. Gerçekleştireceğiniz işleme dair bilgileri paylaşıp, nakit olarak göndereceğiniz para ve para transfer ücretini ödeyerek kolayca para transferini gerçekleştirebilirsiniz. Gerçekleştirdiğiniz işleme ait dekontta para gönderim işleminize ait para transferi kontrol numarası (MTCN) bulunacaktır.

BPN; yurtdışı para transferi işlemlerinde Western Union ile işbirliği içerisindedir. Yurtdışına para göndermek istediğinizde ya da yurtdışından adınıza gelen parayı almak istediğinizde size en yakın BPN temsilci noktasına giderek sıra beklemeden işlemlerinizi tamamlayabilirsiniz. Üstelik BPN temsilci noktaları haftanın her günü geç saatlere kadar müşterilerine hizmet vermektedir.

BPN Dünya’da 200’den fazla ülke ve bölgede yaygın hizmet ağı ile hizmet veren Western Union ile olan işbirliğiyle hızlı ve güvenilir bir para transferi işlemi sunmaktadır.

Western Union ile Yurtdışından Gelen Para Nasıl Alınır?

Western Union ile yurtdışından hesabınıza gelen parayı almak için bazı seçenekleriniz var. Öncelikle para transferi kontrol numaranızı (MTCN), göndericinin tam adını, paranın gönderildiği ülkeyi, ödeme tutarı bilgilerini hazırlamanız gerekiyor. BPN; Türkiye’de yaklaşık 2.000 temsilci noktasında sunduğu yurtdışı para transferi hizmeti ile haftanın her günü resmi tatillerde bile yurtdışı para transferi ihtiyaçlarınızı çözümler. BPN; yurtdışı para transferi işlemlerinde Western Union ile işbirliği içerisindedir.

BPN Temsilci Noktalarında Yurtdışından Gelen Parayı Alma İşlemi Nasıl Yapılır?

Günümüzde bir çok yöntem ile sevdiklerinize ya da arkadaşlarınıza para transferi yapabilmektesiniz. BPN; Western Union ile yaptığı işbirliği ile Türkiye’nin dört bir yanında bulunan temsilci noktalarında yurtdışı para transferi işlemlerini sağlamaktadır. Yurtdışından Western Union ile adınıza gönderilen bir parayı size en yakın BPN temsilci noktasına giderek paranızı alabilirsiniz. Paranızı almak için MTCN kodunuzu bilmeniz ve geçerli bir kimlik belgesi bulundurmanız gerekmektedir.

Western Union ile yurtdışından adınıza gelen parayı BPN temsilci noktalarından sıra beklemeden ve sadece dakikalar içerisinde tamamlamak için size en yakın BPN temsilci noktasını ziyaret edin.

Western Union ile Yurtdışından Gelen Paranın Alınması Hakkında Sıkça Sorulan Sorular

Western Union ile yurtdışından adınıza gelen parayı size en yakın BPN temsilci noktasına giderek hızlı ve kolay bir şekilde alabilirsiniz. Paranızı almak için MTCN kodunuzu bilmeniz ve geçerli bir kimlik belgesi bulundurmanız gerekmektedir.

Western Union ile yurtdışından adınıza gelen parayı alabilmek için geçerli kimlik kartınızı yanınızda bulundurmanız, para transferi kontrol numaranızı (MTCN), göndericinin tam adını, paranın gönderildiği ülkeyi, ödeme tutarı bilgilerini hazırlamanız gerekmektedir.

Western Union üzerinden yurtdışından gelen para, gönderildikten hemen sonra Türkiye’de bulunan BPN noktalarından çekilebilir hale gelmektedir. Western Union ve BPN işbirliği ile yurtdışından adınıza gelen parayı BPN noktalarından almak konusunda herhangi bir gecikme yaşamazsınız.
İŞLEM YAP