BPN ile Uluslararası Para Transferi Nasıl Yapılır?

ellipse
BPN ile Uluslararası Para Transferi Nasıl Yapılır?

BPN ile Uluslararası Para Transferi Nasıl Yapılır?

calendar
icon eye 11171
Kategori: Para Transferi

BPN ile Uluslararası Para Transferi Nasıl Yapılır?

Uluslararası para transferi, yurtdışındaki yakınlarına ya da ilgili kişilere para göndermek isteyen herkesin öğrenmesi gereken konular arasında yer alıyor. BPN Ödeme & E-Para Hizmetleri Türkiye’de perakende sektöründe Western Union ile işbirliği yaparak sizlere uluslararası para transferi fırsatları sunmaktadır.

BPN ile kolayca para transferi yapabilir, işlemlerinizi hızlı ve kolay bir şekilde tamamlayabilirsiniz. Bankasız transfer avantajı sayesinde yurtdışı para transferi işlemlerinizi düşük işlem ücretleriyle rahatça gerçekleştirebilirsiniz. BPN Ödeme & E-Para Hizmetlerini tercih ederek paranızı gönderebilirsiniz. Eğer siz de BPN ile uluslararası para transferi nasıl yapılır sorusuna yanıt arıyorsanız, aşağıdaki bilgilere hemen göz atabilirsiniz.

BPN ile Para Gönderimi Yöntemleri

Eğer siz de BPN aracılığıyla yurtdışına para göndermek istiyorsanız yurtdışı para transferi hizmetimiz sizi bekliyor. Türkiye genelinde bulunan yaklaşık 2.000 BPN temsilci noktalarımızdan size en yakın olanına giderek işlemlerinizi hızlı, kolay ve güvenilir bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz.

BPN noktalarında para transferi yapabilmek için çalışma saatleri dahilinde BPN temsilci noktasına gitmeniz, kimliğinizi vermeniz ve size verilecek olan yurtdışı para transferi formunu doldurmanız isteniyor. Formla birlikte yurtdışındaki alıcıya aktarılacak olan parayı da temsilciye sunmanızla birlikte, işlemleriniz onay alıyor ve gönderdiğiniz para, Western Union sistemi aracılığıyla karşı hesaba en kısa sürede geçiyor.

BPN ile Para Transferi Koşulları

BPN Ödeme & E-Para Hizmetlerinin size sunduğu imkânlardan yararlanarak paranızı Western Union kalitesiyle transfer edebilir, yüksek hız avantajıyla etkileyici bir deneyim yaşayabilirsiniz.

Western Union işbirliği ile yurtdışına para transfer ederken alınan işlem ücretleri de parayı göndereceğiniz ülkeye ve transfer edilecek miktara göre değişiklik gösterebiliyor. İşlem için ödenmesi gereken ücretler, hem yüz yüze hem de telefonla transfer işlemleri esnasında size bildiriliyor ve böylece işlem ücreti hesaplamak için vakit kaybetmenize gerek kalmıyor. Dilediğiniz takdirde para transferi işlem ücretinizi BPN İşlem Ücreti Hesapla sayfasından görüntüleyebiliyorsunuz.

Eğer siz de uluslararası para transferlerini dilediğiniz yerden kolayca ve güvenle gerçekleştirebilmek isterseniz, Western Union iş birliğiyle yaşamınızı kolaylaştıran BPN hizmetlerini tercih edebilirsiniz. Bu sayede paranızı BPN güvencesiyle her yere anında yönlendirebilir, maksimum hız ve kolaylığın tadını çıkarabilirsiniz.

BPN ile Uluslararası Para Transferi Hakkında Sıkça Sorulan Sorular

2012 yılında kurulan BPN’nin Türkiye genelinde 2000’den fazla hizmet noktası bulunmaktadır. Yurtiçi ve yurtdışı para transfer hizmeti, fatura ödeme hizmeti ve yurtdışı kontör yükleme hizmeti vermektedir. Yurtdışı para transferi işlemlerini Western Union işbirliği ile gerçekleştirmektedir.

BPN’nin Western Union ile olan işbirliği sayesinde banka hesabınız olmasına gerek kalmadan 200’den fazla ülke ve bölgeye para gönderebilirsiniz. Türkiye’de bulunan size en yakın BPN temsilci noktasına geçerli bir kimlik kartınız ile gidebilir, size verilecek olan yurtdışı para transferi formunu doldurarak formla birlikte göndermek istediğiniz parayı temsilciye verebilirsiniz. Böylelikle işlemleriniz dakikalar içerisinde tamamlanmış olur ve alıcısı tarafından çekilebilir hale gelir.

BPN ve Western Union işbirliği ile hızlı, kolay ve güvenilir bir şekilde yurtdışı para transferi işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Türkiye’de bulunan 2000’den fazla BPN noktasından banka hesabınız olmasına gerek kalmadan, sıra beklemeden dakikalar içerinde işlemlerinizi tamamlayabilirsiniz.

İŞLEM YAP