Gece Yapılan Para Transferi Ne Zaman Hesaba Geçer?

ellipse
Gece Yapılan Para Transferi Ne Zaman Hesaba Geçer

Gece Yapılan Para Transferi Ne Zaman Hesaba Geçer?

calendar
icon eye 126393
Kategori: Para Transferi

Gece yapılan para transferi ne zaman hesaba geçer sorusunun yanıtı para transferi yapacak bir çok kişi tarafından mesai saati dışında nasıl gönderim sağlanabileceğine dair merak edilmektedir.

Bankalar ya da diğer ödeme sistemleri ile geç saatlerde yapılan EFT, farklı bankalar arasında yapılan bir işlem olduğundan dolayı her iki bankadan onay almadan ve ilgili kurum tarafından denetlenmeden diğer bankaya ulaşmamaktadır. Geç saatlerde yani mesai saatlerinde dışında sağlanan EFT işlemleri günümüzde Fast Ödeme olarak kullanılmaktadır.

Peki EFT havale işlemlerine karşı neden bu kadar uzun sürüyor ve gece gerçekleşen eft transferleri ne zaman hesaplara geçiyor?

Gece en kolay şekilde nasıl para gönderebilirsiniz?

EFT, bankacılık sektöründe kullanıcılar tarafından sıkça kullanılan bir para transfer sistemidir. Fakat her bankanın belirli bir EFT saati mevcuttur. Türkiye’de faaliyet gösteren birçok bankanın EFT saatleri akşam 17:00 civarında sona ermektedir. Mesai saatlerinden sonra gönderilen para ise hafta sonu ya da resmi tatil değilse bir sonraki iş günü alıcının hesabına ulaşır. Eğer gece EFT ile para gönderme talimatı verirseniz, göndermek istediğiniz tutar ilk mesai saatleri içinde alıcıya başarılı şekilde ulaşır. Günümüzde ise mesai saatleri dışında 5.000 TL üst limit olmak şartı ile FAST Ödeme işlemleri sağlanmaktadır.

Fast Ödeme Sistemi ve BPN Noktalarında Para Transferi Faydalarını Öğrenmek için tıklayın.

Türkiye’de bulunan yaklaşık 2.000 BPN temsilci noktasının bir çoğu gece en geç 23.00’a kadar müşterilerine hizmet vermekte olup para transferi işlemlerini hızlı ve sıra beklemeden tamamlamalarına olanak sunar. Haftanın her günü, resmi tatillerde hatta gece geç saatlerde bile müşterilerine kesintisiz para transferi hizmeti sunan BPN; yurtiçi ve Western Union işbirliğiyle yurtdışı para transferi hizmetini yaygın hizmet ağıyla geniş kitlelere ulaştırmaktadır. BPN’nin para transferi avantajlarını deneyimlemek için size en yakın temsilci noktasını görüntüleyebilir, ücret hesaplama sayfamızı ziyaret ederek işlem ücretinizi hesaplayabilir ya da BPN ile para transferi detayları hakkında bilgi alabilirsiniz.

BPN ile gece yapılan para transferi işlemleri dakikalar içerisinde alıcıya ulaştığı gibi müşteri işlemlerini hızlıca ve sıra beklemeden tamamlar. Eğer müşteri alıcı ise MTCN kodu ve geçerli kimlik belgesi ile yine sıra beklemeden hızlıca parasını alabilir.

Para transferi işlemlerinde BPN’yi deneyimleyin! Gece yapılan para transferi ne zaman hesaba düşer diye düşünmeyin.

Hafta Sonu EFT Yapılır mı? Ne Zaman Hesaba Geçer?

Bankalar aracılığıyla sağlanan ve hafta sonu yapılan 5.000 TL üstü EFT işlemi bir sonraki iş günü alıcının hesabına ulaşır. Eğer 5.000 TL üstü limitli değil ise FAST Ödeme Sistemi ile alıcının hesabına ilgili bankanın kurallarına göre kısa sürede ulaşır.

BPN temsilci noktalarında ise haftanın her günü, geç saatlere kadar hatta resmi tatillerde dahi yurtiçi ve Western Union işbirliğiyle yurtdışı para transferi işlemi sağlanmaktadır. Yaygın hizmet ağı ile Türkiye’de yaklaşık 2.000 noktada hizmet veren BPN her geçen gün gelişen teknolojiye ayak uydurarak müşterilerine hizmet kalitesini artırmaktadır.

EFT ve Havale Arasındaki Fark Nedir?

BPN İle Para Transferi Saat Kaça Kadar Sağlanır?

EFT işlemi; farklı bankalar arasında gerçekleşen para değişimi olarak kabul görür. Havale ise; aynı bankanın farklı hesapları arasında yapılan para transferi olarak bilinir. Günümüzde eğer 5.000 TL üstü gönderim sağlamıyorsanız istediğiniz gün ve saatte FAST Ödeme ile para transferi işlemi belirli ücretlerle sağlanabilmektedir. Gelişen teknoloji ile çeşitli ödeme yöntemleri kullanıcılara sunulmuştur.

BPN ise; yaygın hizmet ağı ile gece 23.00’e kadar bir çok temsilci noktasında hizmet vererek müşterilerin kesintisiz işlem sağlamalarına olanak sağlamıştır. BPN hizmet kalitesini artırmak için her geçen gün işlemlerini ve temsilci noktalarını genişletmektedir.

BPN Temsilci Noktalarında Geç Saatlerde Para Transferi

Türkiye’de yaklaşık 2.000 temsilci noktası bulunan BPN; haftanın her günü, resmi tatillerde bile gece 23:00’e kadar yurtiçi ve yurtdışı para transferi hizmeti sunmaktadır. Yurtdışı para transferi işlemlerinde Western Union ile işbirliği içerisinde olan BPN; müşterilerine geç saatlere kadar para transferi yapabilme olanağı sunmaktadır.

Gece geç saatlerde yakın bir arkadaşınıza para göndermeniz gerekiyor ya da yurtdışından Western Union aracılığıyla adınıza gelen parayı almak istiyorsanız size en yakın temsilci noktasını görüntüleyerek dakikalar içerisinde işlemlerinizi tamamlayabilirsiniz. BPN temsilci noktaları size hem yakın, hem hızlı!

BPN ile sağlanan para transferi işlemleri dakikalar içerisinde alıcıya ulaşır. Alıcı dakikalar içerisinde sıra beklemeden adınıza gelen parayı BPN temsilci noktalarından alır.

BPN’nin para transferi işlemlerindeki farkını deneyimleyin.

Geç saatlerde bile para transferi işlemlerinizi hızlıca yapın.

Gece Yapılan Para Transferi Hakkında Sıkça Sorulan Sorular

Türkiye’de faaliyet gösteren birçok bankanın EFT saatleri akşam 17:00 civarında sona ermektedir. BPN ile para transferi yapmak istediğinizde ise geç saatlere kadar birçok BPN temsilci noktamızdan para transferi işlemlerinizi hızlı ve sıra beklemeden tamamlayabilirsiniz.

Gece 12’den sonra FAST ile yapılan para transferi işlemleri anında hesaba geçmektedir. Ancak FAST dışında yapılan EFT ve Havale işlemleri bir sonraki iş gününde hesaba geçmektedir.

Türkiye’de faaliyet gösteren birçok bankanın EFT saatleri akşam 17:00 civarında sona ermektedir.  FAST ile yurtiçi para transferi işlemleri 7/24 yapılabilmektedir ancak yurtdışı para transferi işlemi yapmak istendiğinde bir sonraki günün mesai saatlerini beklemek zorunda kalınmaktadır.

BPN ve Western Union işbirliği ile bankaların mesai saatlerine takılmadan geç saatlere kadar yurtdışı para transferi işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz.
İŞLEM YAP