Almanya'dan Türkiye'ye Para Transferi

ellipse
Almanya'dan Türkiye'ye Para Transferi

Almanya'dan Türkiye'ye Para Transferi

calendar
icon eye 16152
Kategori: Para Transferi

Almanya'dan Türkiyeye para transferi nasıl yapılır?, Almanya’dan para transferi ne kadar sürer?, Almanya’dan Türkiye’ye para transferi limiti var mıdır? gibi tüm sorularınıza yanıt veren BPN; Western Union ile işbirliği sayesinde Türkiye’deki yaklaşık 2.000 temsilci noktasından dakikalar içerisinde uluslararası para transferi yapmanızı ve adınıza gelen parayı hızlıca almanızı sağlar. Böylece yurtdışından Türkiye’ye adınıza Western Union ile gönderilmiş parayı BPN temsilci noktalarından alabilir ya da BPN noktalarından BPN ve Western Union işbirliğiyle yurtdışına para gönderebilirsiniz. Almanya’da bulunan Western Union hizmet noktalarından Türkiye’ye para transferi yapabilirsiniz ve Almanya’dan para göndermiş olduğunuz kişi adına gönderilen parayı Türkiye’de bulunan yaklaşık 2.000 BPN temsilci noktasından teslim alabilir.

Western Union ile işbirliği içerisinde olan BPN’nin sağladığı kolaylıkla haftanın her günü, geç saatlere kadar açık olan BPN temsilci noktalarından; Almanya ve diğer ülkeler olmak üzere 200’den fazla ülke ve bölgeye uluslararası para transfer işlemlerinizi güvenle gerçekleştirebilirsiniz.

Herhangi bir banka hesabına ihtiyaç duymadan, size en yakın BPN temsilci noktasına ulaşarak dakikalar içerisinde güvenli bir şekilde Almanya’ya para transferi yapabilirsiniz. Almanya’dan adınıza gönderilen tutarı sıra beklemeden, dakikalar içinde size en yakın BPN temsilci noktasından teslim alabilirsiniz.

Adınıza gönderilen tutarı BPN temsilci noktalarından alabilmek için geçerli bir kimlik belgenizin ve MTCN kodunun yanınızda olması gerekmektedir.

Almanya'dan Türkiye'ye Nasıl Para Gönderilir?

Almanya ve diğer ülkelerle yurtdışı para transferi hizmetinden yararlanmak için bir banka hesabına sahip olmanıza gerek yoktur. Western Union ile işbirliği içerisinde olan BPN; yurtdışından Türkiye’ye para transferi işlemlerinizi hızlı, kolay ve güvenilir bir şekilde yapmanıza olanak sağlar. Almanya’da ya da bir çok ülkede bulunan Western Union hizmet noktalarından Türkiye’ye para gönderebilirsiniz. Alıcının ihtiyacı olan tek şey, geçerli kimlik belgesi ve MTCN kodunu bilmesidir. Eğer alıcı iseniz ve Almanya’dan adınıza gönderilen parayı almak istiyorsanız size en yakın BPN temsilci noktasına geçerli bir kimlik belgesi ve MTCN kodunuz ile birlikte gitmeniz gerekmektedir.

BPN temsilci noktalarında para transferi işlemleri sıra beklemeden ve güvenilir bir şekilde tamamlanmaktadır.

Almanya Para Transferinde Üst Limit Nedir?

Gönderilebilecek en üst limit yani en fazla tutar paranın gönderilmekte olduğu ülkenin kurallarına göre belirlenir. Türkiye’den Almanya’ya para gönderimlerinde en fazla 7.500 USD ya da karşılığı Euro ve TL’ye kadar işlem yapılabilir. Almanya’dan gönderilecek tutarlarda para transferi limiti, ilgili ülkenin kurallarına ve şartlarına uygun olarak belirlenir.

Western Union hizmetiyle yurtdışından adınıza gönderilen parayı, Türkiye’de BPN temsilci noktalarından alırken ise bir üst limit bulunmaz. Adınıza gönderilen paranın tamamını alabilirsiniz.

BPN temsilci noktalarından Almanya’ya para gönderirken tutarı USD, Euro ya da TL olarak ödeyebilirsiniz. Tüm bunların yanı sıra BPN hizmet noktalarında, Almanya’dan size gönderilen parayı; gönderici tarafın seçmiş olduğu Türkiye’de geçerli olan TL, USD ve Euro para birimlerinden teslim alabilirsiniz.

Adınıza gönderilen parayı BPN temsilci noktalarından hızlı bir şekilde alman için geçerli bir kimlik belgesi ve MTCN kodunuzu yanınıza almayı unutmayın.

Almanya -Türkiye Arası Para Transferi İşlemlerimi Ne Zaman Yapabilirim?

BPN ile haftanın her günü geç saatlere kadar, hatta resmi tatillerde dahi yurtdışı para transferi işlemlerinizi sıra beklemeden ve güvenle gerçekleştirebilirsiniz.

Para transferi işlemlerinizi gerçekleştirebilmeniz için size en yakın BPN temsilci noktasını ziyaret etmeniz yeterlidir. BPN temsilci noktalarından hızlı ve güvenilir bir şekilde para transferi gönderim işlemlerinizi yapabilirsiniz. Adınıza para gönderilmiş olan, yurtdışından para transferi işlemlerinde alıcı taraf olarak da size en yakın BPN temsilci noktasına giderek yine haftanın her günü geç saatlere kadar paranızı alabilirsiniz. BPN’nin Western Union işbirliğiyle yabancı ülkeden para transferi işlemlerinizi “Yurtdışı para transferi süresi ne kadar?” diye düşünmeden dakikalar içerisinde BPN temsilci noktalarında çözüme ulaştırabilirsiniz.

BPN’nin Western Union işbirliği sayesinde Almanya’da bulunan Western Union hizmet noktalarından Türkiye’ye hızlıca para gönderebilirsiniz. Eğer Türkiye’de bulunan alıcı iseniz MTCN kodu ve geçerlik kimlik belgeniz ile BPN temsilci noktalarından herhangi birine giderek bir banka hesabına ihtiyaç duymadan ve sıra beklemeden paranızı alabilirsiniz.

Size en yakın BPN temsilci noktasını görüntüleyin.

Para transferi işlem ücretinizi hesaplayın!

Almanya'dan Türkiye'ye Para Transferi Hakkında Sıkça Sorular Sorular

Almanya’dan Türkiye’ye para gönderebilmeniz için Almanya’da bulunan Western Union hizmeti alabileceğiniz size yakın Western Union noktasına gitmeniz yeterli olmaktadır. Almanya’dan Türkiye’ye adınıza gönderilmiş parayı ise size en yakın BPN temsilci noktamızdan sıra beklemeden ve herhangi bir ücret ödemeden rahatlıkla alabilirsiniz.

BPN ve Western Union işbirliği ile hem Almanya’ya para transferi hem de Almanya’dan Türkiye’ye para transferi işleminizde paranız dakikalar içerisinde karşı tarafa ulaşmaktadır. Karşı taraf ise sıra beklemeden ve güvenli şekilde adına gelen parayı alabilmektedir. Adınıza gelen parayı alabilmeniz için kimlik doğrulamasının yapılması, para transferi işlemi için gerekli olan bilgilerin alınması, alınan bilgilerin sisteme işlenmesi, tutarın alıcıya ödenmesi ve dekontun teslimi süreçleri vardır. Ancak bu işlem adımları yalnızda birkaç dakika sürmektedir.

Yurtdışı para transferlerinde üst limit oldukça değişkendir. Üst limitler paranın gönderileceği ülkenin kurallarına göre belirlenmektedir. Türkiye’den Almanya’ya para yollama işlemlerinizde en fazla 7.500 Dolar ya da bu miktarın Euro ve TL karşılığı kadar para gönderebilirsiniz.

İŞLEM YAP