Ukrayna’ya Para Gönderme

ellipse
Ukrayna’ya Para Gönderme

Ukrayna’ya Para Gönderme

calendar
icon eye 4979
Kategori: Para Transferi

Ukrayna’ya Para Gönderme

Türkiye ve Ukrayna arasındaki sosyal ve ticari ilişkiler arttıkça hem Türkiye’den Ukrayna’ya hem de Ukrayna’dan Türkiye’ye para transferleri de oldukça artmaktadır. Ancak bankalar üzerinden yapılan para transferleri, zaman ve maliyetler açısından birçok soruna neden olabilmektedir. Bankadan yapılan uluslararası para transferleri 2-3 gün civarında sürebilmektedir. Bu durum özellikle iş yapan kişiler için büyük sorun teşkil edebilmektedir. Ayrıca alınan masraflar da oldukça yüksek olabilmektedir.

Ukrayna’ya para gönderme ihtiyacınızda; BPN olarak hızlı, kolay ve güvenilir şekilde para transferi hizmeti sunuyoruz. BPN’nin uluslararası para transferlerinde Western Union ile sahip olduğu işbirliği sayesinde; uluslararası para transferlerinizi; sorun yaşamadan, zaman kaybetmeden, güvenli ve hızlı bir şekilde yapabilirsiniz. Para gönderme işlemlerinizde sıra beklemeden ve güvenli şekilde paranızı gönderir, dakikalar içerisinde karşı tarafa ulaşmasını sağlayabilirsiniz.

Ukrayna Para Nasıl Gönderilir?

Ukrayna para nasıl gönderilir sorusunun cevabı oldukça basittir. Ukrayna’ya para gönderme işlemi için size en yakın BPN temsilci noktamıza gitmeniz yeterlidir. Bu şekilde banka hesabınız olmasa bile kolaylıkla yurtdışına para transferi yapabilirsiniz. Gönderdiğiniz kişi de dakikalar içerisinde göndermiş olduğunuz parayı kolayca teslim alabilir. BPN’nin Western Union ile işbirliği sayesinde Ukrayna para gönderme işlemleri güvenli ve hızlı bir şekilde gerçekleşmektedir.

Para transferleriniz sırasında gönderilen para tutarına ve para birimine bağlı olarak işlem ücretleri değişebilmektedir. Gerçekleştirmek istediğiniz işleme dair para transfer ücretini öğrenmek için web sitemizde yer alan ücret hesaplama bölümünden destek alabilirsiniz. Göndereceğiniz ülkeyi, göndereceğiniz para birimini, tutarı ve karşı tarafa ödenecek para birimini yazmanız yeterlidir. İşlem ücreti sadece para gönderen taraftan alınır. Adınıza gelen paradan herhangi bir ücret kesintisi olmadan yatan miktarın hepsini alırsınız. Daha fazla bilgi için web sitemizden destek alabilirsiniz.

Ukrayna’ya Türkiye’den Nasıl Para Gönderilir?

Ukrayna’ya Türkiye’den nasıl para gönderilir sorusuna yanıt bulabilmek için ilk önce web sitemizden size en yakın temsilci noktamızı öğrenmeniz gerekir. Türkiye çapına yayılmış yaklaşık 2000 BPN temsilci noktamızdan hızlı ve güvenli şekilde para transferi işlemlerinizi yapabilirsiniz. BPN temsilci noktamızda para transferi yapmanız için gerekli olan işlem bilgilerine dair formu doldurmalı ve işlem adımlarını takip ederek işleminizi tamamlamalısınız. Sonrasında gönderdiğiniz tutar, para transferi yaptığınız kişi tarafından dakikalar içerisinde en yakın hizmet alınabilecek noktadan teslim alınabilir. Uluslararası para transferlerinizi gece geç vakitlerde, resmi tatillerde sıra beklemeden yapma imkânınız olur. Ancak para gönderim sırasında bazı üst limitler vardır. Bu limitler paranın gönderileceği ülkenin belirlediği kurallar çerçevesinde değişebilmektedir. Türkiye’den Ukrayna’ya para gönderiminde maksimum 7.500 USD veya karşılığı olan TL ve Euro kadar işlem yapabilirsiniz.

BPN ve Western Union İşbirliği İle Ukrayna’ya Para Gönderme

BPN ile Ukrayna’ya para gönderme işlemlerinizde yapmanız gereken tek şey, size en yakın BPN temsilci noktamıza gitmeniz, gerekli olan kolay işlem adımlarını takip etmenizdir. Banka hesabınız olmadan bankasız uluslararası para transferlerinizi Western Union ile var olan işbirliği sayesinde güvenle gerçekleştirebilirsiniz. İşleminiz için yanınıza geçerli bir kimlik kartı almanız yeterlidir. Adınıza para gönderildiyse de gene geçerli kimlik kartınızla BPN temsilci noktalarımızdan sıra beklemeden paranızı alabilirsiniz. Size en yakın BPN temsilci noktasını bulmak için web sitemizdeki Temsilcilerimiz sayfasından destek alabilirsiniz. Kullanımı oldukça kolay olan web sitemizde şehir, ilçe, almak istediğiniz hizmet ve çalışma saatleri bazında seçimlerinizi yapıp göster butonuna bastığınızda aradığınız tüm bilgilere ulaşabilirsiniz.

Western Union Ukrayna Para Transferi

Western Union ile 200’den fazla ülkeye ve bölgeye güvenle para transfer işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz. BPN noktalarında para transferi gerçekleştirmek istediğinizde; bankalardaki gibi banka çalışma saatlerine bağlı kalmak zorunda değilsiniz. Hafta sonlarında, resmi tatillerde ve hatta günün geç saatlerinde bile transfer işlemlerinizi yapma olanağınız olur. Western Union Ukrayna para gönderme için BPN temsilci noktalarımıza yanınızda geçerli bir kimlik kartıyla gidip, gerekli formu doldurarak işlem adımlarınızı tamamlamanız yeterlidir. Sonrasında dakikalar içerisinde Western Union Ukrayna para transferi işleminiz gerçekleşir.

Ukrayna Para Göndermek Ne Kadar Sürüyor?

Uluslararası para transferlerinde süre çok önemlidir. Bu sebeple de birçok kişi Ukrayna para göndermek ne kadar sürer sorusunu merak eder. Western Union ile gönderilen para transferleri yalnızca birkaç dakika içerisinde karşı taraftaki alıcı tarafından alınmaya hazır hale gelir.

Ukrayna'ya Para Gönderme Hakkında Sıkça Sorulan Sorular

BPN ve Western Union işbirliği ile Ukrayna’ya hızlı, kolay ve güvenli bir şekilde para gönderebilirsiniz. Geçerli kimlik kartınızı yanınıza alarak size en yakın BPN temsilci noktamıza gidebilir ve işlemlerinizi tamamlayabiliriz.

BPN ve Western Union işbirliği ile Ukrayna’ya para gönderirken para gönderme işlemleriniz dakikalar içerisinde tamamlanır ve alıcısı tarafından çekilebilir hale gelir.

BPN ve Western Union işbirliği ile Ukrayna’ya para gönderirken herhangi bir alt limit bulunmamaktadır. 1 kuruş bile gönderebilirsiniz ancak üst limit bulunmaktadır. Türkiye’den Ukrayna’ya para gönderiminde en fazla 7.500 Dolar veya karşılığı olan TL ve Euro kadar işlem yapabilirsiniz.
İŞLEM YAP