Hollanda'dan Türkiye'ye Para Transferi

ellipse
Hollanda'dan Türkiye'ye Para Transferi

Hollanda'dan Türkiye'ye Para Transferi

calendar
icon eye 5892
Kategori: Para Transferi

Hollanda'dan Türkiye'ye Para Transferi

Hollanda ile olan sosyal ve ekonomik ilişkilerimiz sebebiyle sıkça para transferi işlemleri gerçekleştirilebilmektedir. Hollanda’dan Türkiye’ye para transferi yapıldığı gibi, Türkiye’den de Hollanda’ya uluslararası para gönderme işlemleri de yapılmaktadır.

Bankalar aracılığıyla yapılan yurtdışı para gönderme işlemlerinde bankaların çalıştığı gün ve saatlerde işlem yapılabilmektedir. Ayrıca banka hesabı olmadan yurtdışı para transferi yapılamayabileceği gibi bankaların yoğunluğu, işlem ücretlerinin yüksek olması da uluslararası yapılacak para transferlerinde birçok zorluğa neden olabilmektedir.

BPN ve Western Union işbirliği sayesinde hem Hollanda’dan Türkiye'ye para yollamak hem de Türkiye’den Hollanda’ya para gönderme işlemleri hafta sonu, resmi tatil ve geç saatlerde bile çok kolay şekilde gerçekleştirilmektedir. BPN ve Western Union işbirliği ile 200’den fazla ülkeye ve bölgeye güvenle, hızlı şekilde para gönderebilirsiniz.

Hollanda'dan Nasıl Para Gönderilir?

Hollanda’dan nasıl para gönderilir sorusunun cevabını merak ediyorsanız, bu sorunun cevabı oldukça basittir. Size en yakın Western Union hizmeti veren bir noktaya gitmeniz, Hollanda’dan para gönderme işlemi yapmanız için yeterlidir. Western Union hizmeti veren noktalarda transfer işlemi yapmanız için geçerli kimlik kartınızın yanınızda olması yeterlidir. Hizmet noktalarında kimlik kartınızla işleminize dair sizden istenen bilgileri, göndereceğiniz parayı ve işlem ücretini vermeniz yeterli olacaktır. Böylece işleminiz tamamlandıktan yalnızca dakikalar sonra, para gönderdiğiniz kişi parayı teslim alabilecektir. Western Union hizmetiyle banka hesabına ihtiyaç duymadan, sıra beklemeden ve dakikalar içerisinde işleminiz gerçekleşir. Türkiye’den ise adınıza gelen parayı size en yakın BPN temsilci noktamızdan hafta sonları, günün geç saatlerinde ve hatta resmi tatillerde bile alabilirsiniz. Adınıza gelen parayı almak için geçerli bir kimlik kartınızın olması ve işleme ait para transferi kontrol numarası olan MTCN numarasını bilmeniz gereklidir.

Hollanda’dan Türkiye’ye Para Transferi Kaç Gün Sürer?

Yurtdışına para gönderimi gerçekleştirecek kişiler sıklıkla Western Union hizmetiyle Hollanda’dan Türkiye’ye para transferi kaç gün sürer sorusunun cevabını merak ederler. Western Union Hollanda’dan para gönderme işlemi dakikalar içerisinde gerçekleşir. İşleminizi tamamladıktan yalnızca dakikalar sonra gönderdiğiniz para karşı taraf tarafından teslim alınabilir duruma gelir. Türkiye’de de herhangi bir BPN temsilci noktamızdan adınıza gelen parayı işlem ücreti ödemeden teslim alabilirsiniz. BPN temsilcilerimiz için web sitemizden destek alabilirsiniz. Kullanımı kolay olan web sayfamızda il ve ilçe seçerek size yakın olan BPN temsilci noktamızın hangisi olduğunu arayabilirsiniz. Tüm Türkiye’ye yayılmış yaklaşık 2.000 temsilci noktamızdan adınıza gelen parayı sıra beklemeden, güvenle alabilirsiniz.

Western Union Hollanda’dan Para Gönderme

Western Union temsilci noktaları ile Hollanda’dan para gönderme işleminizi kolaylıkla gerçekleştirebilirsiniz. Western Union 200’den fazla ülkede ve bölgede uluslararası para transferi hizmetini hızlı ve güvenli şekilde sunmaktadır. Western Union Hollanda’dan para gönderme işlemi için banka hesabınız olmasına gerek yoktur. Geçerli kimlik kartınızın yanınızda olması ve para transferine dair paylaşmanız gereken bilgileri vermeniz yeterlidir. Sonrasında karşı taraf ise işlem sonrası size verilen MTCN numarası ve geçerli kimlik kartı sayesinde göndermiş olduğunuz parayı Türkiye’de bulunan herhangi bir BPN temsilci noktasına giderek hızlı ve güvenli şekilde alabilir.

Hollanda’dan Türkiye'ye Para Gönderme Ücreti Nedir?

Hollanda’dan Türkiye’ye para gönderme yapmak isteyenler sıklıkla Hollanda’dan Türkiye’ye para gönderme ücreti nedir sorusunu sorar. Bu sorunun yanıtı oldukça değişkendir. Çünkü işlem ücretleri; paranın gönderileceği ülkeden gönderilecek tutara, karşı tarafa ödenecek para biriminden gönderilecek olan para birimine kadar çeşitli unsurlara bağlı olarak değişebilmektedir. Ancak web sitemizde yer alan ücret hesaplama aracıyla tüm bu bilgileri girerek işlem ücretini de kolaylıkla hesaplayabilirsiniz. Ayrıca para gönderme işlem ücretini sadece para gönderen taraf ödemektedir. Karşı taraf yani alıcı taraf işlem ücreti ödemeden adına gelen tüm parayı kolaylıkla alabilir. Yurtdışına para göndermenin belli üst limitleri vardır. Bunlar para transferi yapılacak ülkenin koşulları ve kurallarına göre değişiklik gösterebilmektedir. Türkiye’den yurtdışına para gönderme üst limiti 7.500 USD veya bu tutarın TL ya da Euro karşılığı kadardır.

Hollanda'dan Türkiye'ye Para Transferi Hakkında Sıkça Sorulan Sorular

Hollanda’dan Türkiye’ye para gönderebilmeniz için Hollanda’da bulunan Western Union hizmeti alabileceğiniz size yakın Western Union noktasına gitmeniz yeterli olmaktadır. Hollanda’dan Türkiye’ye adınıza gönderilmiş parayı ise Türkiye’de bulunan size en yakın BPN temsilci noktamızdan sıra beklemeden ve herhangi bir ücret ödemeden rahatlıkla alabilirsiniz.

BPN ve Western Union işbirliği ile hem Hollanda’ya para transferi hem de Hollanda’dan Türkiye’ye para transferi işleminizde paranız dakikalar içerisinde karşı tarafa ulaşmaktadır. Karşı taraf ise sıra beklemeden ve güvenli şekilde adına gelen parayı alabilmektedir. Adınıza gelen parayı alabilmeniz için kimlik doğrulamasının yapılması, para transferi işlemi için gerekli olan bilgilerin alınması, alınan bilgilerin sisteme işlenmesi, tutarın alıcıya ödenmesi ve dekontun teslimi süreçleri vardır. Ancak bu işlem adımları yalnızda birkaç dakika sürmektedir.

Yurtdışı para transferlerinde üst limit oldukça değişkendir. Üst limitler paranın gönderileceği ülkenin kurallarına göre belirlenmektedir. Türkiye’den Hollanda’ya para yollama işlemlerinizde en fazla 7.500 Dolar ya da bu miktarın Euro ve TL karşılığı kadar para gönderebilirsiniz.

İŞLEM YAP