Western Union Ücretleri Nelerdir?

ellipse
Western Union Ücretleri Nelerdir

Western Union Ücretleri Nelerdir?

calendar
icon eye 18806
Kategori: Para Transferi

Western Union; tüm dünyada bilinen uluslararası para transfer hizmetlerinden biridir. Hizmet kullanımı ise oldukça kolaydır. Türkiye sınırları içerisinde geçerli olan para birimleri TL, Euro ve USD’dir. Yurtdışına transfer edilecek olan paranın hangi birimde alınacağı, gönderilen bölge ya da ülkeye ait para birimi kuralları ve yerel para birimi doğrultusunda değişiklik gösterir.

Western Union hizmeti sadece dünyada değil, ülkemizde de uluslararası para transferi işlemleri için sıkça kullanılmaktadır. Dakikalar içerisinde yurtdışına para gönderme ve yurtdışından adınıza gönderilen parayı alma işlemlerinizi herhangi bir banka hesabına ihtiyaç duymadan BPN temsilci noktalarında gerçekleştirebilirsiniz.

BPN temsilci noktalarında Western Union işbirliğiyle yurtdışına para gönderirken Western Union ücretleri nelerdir? diye düşünmenize gerek kalmaz. BPN'nin sunduğu işlem ücreti hesaplama uygulaması sayesinde göndereceğiniz tutarın işlem ücretini öğrenebilirsiniz.

Peki BPN ile Western Union’un İlişkisi Nedir?

BPN; yurtdışı para transferi işlemlerini 170 yılı aşkın süreli köklü bir geçmişe sahip olan, dünya genelinde 200’den fazla ülke ve bölgede, 500.000’den fazla nokta ile geniş uluslararası para transfer ağına sahip olan Western Union ile işbirliği yaparak gerçekleştirir.

BPN; Western Union ile işbirliğiyle yurtdışından adınıza gönderilen parayı herhangi bir banka hesabına ihtiyaç duymadan, hafta sonu, resmi tatiller ve geç saatlerde dahi alabilmenizi ya da Türkiye’de bulunan yaklaşık 2.000 temsilci noktasından yurtdışına para gönderebilmenizi sağlar. Üstelik para transferleri dakikalar içerisinde, hızlı, kolay ve güvenilir bir şekilde gerçekleşir.

Size en yakın BPN temsilci noktasına giderek yurtdışında bulunan yakınlarınıza para gönderebilir ve sevdiklerinizin adınıza göndermiş olduğu parayı sadece geçerli kimlik belgesi ve MTCN kodu ile hızlıca alabilirsiniz.

BPN temsilci noktalarında yurtdışı para transferi nasıl yapılır? Ya da “Western Union ücretleri nelerdir?” sorularının yanıtları yurtdışı para transferi gerçekleştirmek isteyen kişiler tarafından merak edilen bilgilerdir.

BPN; para transfer işlemlerine dair ihtiyaç duyulan, merak edilen bilgileri sunar.

Para transferi işlemlerini kolaylaştırmak adına Türkiye’de yaklaşık 2.000 temsilci noktasında hizmet veren BPN ile para transferi işlemlerinizi gerçekleştirmeden önce işlem ücretinizi hesaplayabilirsiniz.

BPN’nin müşterilerine sunduğu işlem ücreti hesaplama uygulaması sayesinde para transferi işlemlerinizden önce işlem ücretinizin ne kadar olacağını hesaplayabilirsiniz. Unutmayın, ücret hesaplama aracındaki işlem ücretleri yalnızca bilgi amaçlıdır ve gerçek ücretler farklılık gösterebilir.

Böylece işlem ücretiniz hakkında önceden bilgi edinebilir ve hazır ederek BPN temsilci noktalarında gerçekleştireceğiniz işlemleri daha hızlı tamamlayabilirsiniz.

Western Union Para Transferi Ücretleri

BPN’nin Western Union işbirliğiyle sunduğu uluslararası para alma işlemlerinde para transferinin alıcısı herhangi bir ücret ödememektedir. Para transferinde gönderici olan taraf parayı gönderdiği sırada işlem ücretini ödemektedir. Alıcı adına gönderilmiş olan parayı, para transferine ait MTCN kodu ve geçerli kimlik belgesi ile en yakın BPN temsilci noktasına giderek parasını teslim alabilir.

Western Union para gönderme ücretleri, gönderici ve alıcının bulunduğu ülke ve gönderilecek para miktarına bağlı olarak değişiklik göstermektedir.

Siz de haftanın her günü, geç saatlere kadar hizmet veren BPN temsilci noktalarına giderek para transferi işlemlerinizi hızlı, kolay ve güvenilir bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz. Size en yakın BPN temsilci noktasını görüntülemek için tıklayın.

BPN Temsilci Noktalarından, Western Union İşbirliğiyle Yurtdışına En Fazla Ne Kadar Para Gönderebilirsiniz?

Uluslararası para transferi işlemlerinde; paranın çıkış yapmakta olduğu ülkenin kuralları en fazla ne kadar uluslararası para gönderilebileceğinin belirlenmesinde etkindir. Yani ilgili para gönderme işlemi hangi ülkeden yapılıyorsa, o ülkenin kurallarına göre belirlenmektedir.

Türkiye’den yurtdışı para gönderiminde en fazla 7.500 USD ya da karşılığı Euro ve TL olacak kadar işlem yapılabilir. BPN noktalarından, Western Union ile adınıza gönderilen parayı teslim alırken herhangi üst limiti yoktur. Adınıza iletilen tutarın tamamını BPN temsilci noktalarında alabilirsiniz.

Para transferi limitleri ve işlem ücretlerinin tamamını görebileceğiniz, hangi ülkeden hangi ülkeye hangi birimi ile para transferi yapabileceğinizi gösteren ve size işlem ücreti hakkında bilgi veren BPN İşlem Ücreti Hesaplama sayfasını ziyaret edin.

Western Union Ücretleri Hakkında Sıkça Sorulan Sorular

BPN’nin Western Union işbirliğiyle sunduğu uluslararası para transferi işlemlerinde para transferini yapan gönderici taraf işlem ücreti ödemektedir. Gönderici taraf işlem ücretini parayı gönderdiği sırada ödemektedir. Alıcı taraf ise herhangi bir ücret ödememektedir.

Western Union para gönderme ücretleri, gönderici ve alıcının bulunduğu ülke ve gönderilecek para miktarına bağlı olarak değişiklik göstermektedir.

Western Union para gönderme ücretleri, gönderici ve alıcının bulunduğu ülke ve gönderilecek para miktarına bağlı olarak değişiklik göstermektedir.

BPN ve Western Union işbirliği ile yapılan yurtdışı para transferindeki işlem ücretleri hakkında bilgi almak için tıklayınız.
İŞLEM YAP