Güney Kore’ye Nasıl Para Gönderilir?

ellipse
Güney Kore’ye Nasıl Para Gönderilir?

Güney Kore’ye Nasıl Para Gönderilir?

calendar
icon eye 8831
Kategori: Para Transferi

Birçok insan uluslararası para transferi deneyimlerinde gittikleri ilk yer bankalar olmaktadır. Bankalar kesinlikle sizler için yurtdışına para gönderebilir ancak ücretleri uluslararası para transferi yapan diğer kurumlara kıyasla genellikle daha yüksek olabilmekte en önemlisi ise işlem hızı ve kolaylığı açısından zahmetli olabilmektedir.

Güney Kore’ye nasıl para gönderilir sorusuna birçok alternatif yöntem ile sonuç bulabileceğimiz gibi Türkiye’den Güney Kore’ye para gönderimlerinde BPN’nin kolaylıklarını paylaşmak isteriz.

Yurtdışı para transferi işlemlerinde Western Union ile işbirliği içerisinde olan BPN ile Güney Kore’ye haftanın her günü geç saatlere kadar para transferi yapabilir hatta Güney Kore’den adınıza Western Union ile gelen parayı hiçbir ücret ödemeden ve sıra beklemeden alabilirsiniz.

BPN ile para transferi işlemleri hızlı, kolay ve güvenilirdir. Üstelik gerçekleştireceğiniz Güney Kore’ye para gönderim işlem ücretini işlem ücreti hesaplama sayfasını ziyaret ederek görüntüleyebilirsiniz.

Güney Kore’ye Nasıl Para Gönderilir?

En hızlı şekilde yurtdışına para gönderme ihtiyaçlarınıza çözüm üreten BPN; Türkiye genelindeki yaklaşık 2.000 temsilci noktasında dakikalar içerisinde para transferi yapmanıza imkan sağlar. Western Union ile işbirliği sayesinde yurtdışından Türkiye’ye gönderilen parayı alabileceğiniz gibi Güney Kore’de bulunan yakınlarınıza Western Union işbirliğiyle yurtdışı para transferi işlemi gerçekleştirebilirsiniz.

Üstelik tüm işlemleriniz dakikalar içerisinde gerçekleşerek hızlıca alıcıya ulaşır.

Türkiye’de bulunan 2.000’den fazla BPN temsilci noktasından Güney Kore’ye para gönderebilir ya da Güney Kore’de bulunan Western Union hizmet noktalarından adınıza Western Union ile gönderilmiş parayı teslim alabilisiniz. Hızlık, kolay ve güvenilir para gönderme ve para alma işlemlerinizi gerçekleştirmek için size an yakın BPN temsilci noktasını ziyaret edebilirsiniz.

Yurtdışı işlemleri için Western Union ile işbirliği içerisinde olan BPN’nin sunduğu avantajla; haftanın her günü, geç saatlere kadar açık olan BPN temsilci noktalarından; 200’den fazla ülkeye para transfer işlemlerinizi banka hesabına ihtiyaç duymadan tamamlayabilirsiniz.

Bir banka hesabına ihtiyaç olmadan, size en yakın BPN temsilci noktasına ulaşarak dakikalar içerisinde güvenli bir şekilde Güney Kore’ye para transferi yapın. Güney Kore’den adınıza gönderilen tutarı dakikalar içinde teslim alın.

Güney Kore - Türkiye Arasında Para Transferi İşlemlerimi Hangi Sürelerde Yapabilirim?

BPN temsilci noktalarında haftanın her günü geç saatlere kadar yurtdışı para transferi işlemlerinizi sıra beklemeden gerçekleştirebilirsiniz.

Para transferi işlemlerinizi güvenle gerçekleştirebilmeniz için size en yakın BPN temsilci noktasını ziyaret etmeniz yeterli olacaktır. BPN temsilci noktalarından hızlı ve güvenilir bir şekilde para transfer işlemlerinizi yapabilir, sevdiklerinize vakit kaybetmeden para gönderebilirsiniz.

Güney Kore’den adınıza gönderilen parayı BPN temsilci noktalarında geçerli bir kimlik belgesi ve MTCN kodunuz ile TL, Euro ya da USD olarak teslim alabilirsiniz. Üstelik para alma işlemlerinde hiçbir ücret ödemeniz gerekmez, işlem ücreti para gönderme işlemi sırasında gönderici tarafından ödenmiş olur.

Güney Kore’deki sevdiklerinize işlem ücreti hesaplama sayfamızda bulunan işlem ücretleri eşliğinde yine haftanın her günü gönderim sağlayabilirsiniz.

Size en yakın BPN temsilci noktasını görüntüleyin.

Para transferi işlem ücretinizi hesaplayın!

Güney Kore Para Transferi Hakkında Sıkça Sorulan Sorular

BPN ve Western Union işbirliği ile Güney Kore’ye kolaylıkla para gönderebilir ve Güney Kore’den adınıza gelen parayı Türkiye’de bulunan yaklaşık 2000 BPN noktasından alabilirsiniz. Para transferi işlemlerinizi Türk Lirası, USD ve Euro cinsinden yapabilirsiniz.

Adınıza açılmış bir banka hesabına gerek kalmadan, sadece geçerli kimliğinizle her ilde bulunan BPN temsilci noktalarından hızlı, kolay ve güvenli bir şekilde Güney Kore para transferleri işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz.

BPN temsilci noktalarında haftanın her günü geç saatlere kadar yurtdışı para transferi işlemlerinizi sıra beklemeden dakikalar içerisinde gerçekleştirebilirsiniz. Gönderilen para ise yalnızca birkaç dakika içerisinde karşı tarafa ulaşır.

BPN ve Western Union işbirliği ile Güney Kore’ye para gönderirken işlemlerinizi Türk Lirası, USD ve Euro cinsinden yapabilirsiniz. Alıcı ise Polonya para birimi olarak ya da isterse USD veya Euro olarak parasını alabilir.

İŞLEM YAP