Uluslararası Para Transferi

ellipse
Uluslararası Para Transferi

Uluslararası Para Transferi

calendar
icon eye 13725
Kategori: Para Transferi

BPN, uluslararası para transferi hizmetlerini Western Union işbirliğiyle gerçekleştirir.

Western Union ® para transfer hizmeti, kolaylığı nedeniyle benzersiz bir servistir. Para dakikalar içerisinde alıcıya ulaşır ve alıcı kolaylıkla, banka hesabına gerek duymaksızın parayı çekebilir. “Güvenlik, kolaylık ve hizmet hızı” özellikleriyle ön plana çıkmakta ve dünya çapındaki geniş dağıtım ağı ile farklı dilleri, kültürleri ve insanları birbirine bağlamaktadır.

150 yıldan fazla bir süredir Western Union ® dünya çapında yaklaşık 520.000 noktadaki yaygın para transfer ağına sahiptir ve 200’den fazla ülkeye para transferine olanak sunmaktadır.

BPN 2012 yıllında Western Union Fransa ile uzun süreli bir anlaşma imzalamıştır. Bu anlaşmayla birlikte Western Union BPN işbirliğiyle, Western Union Türkiye’de perakende noktalarında da hizmet vermeye başlamıştır. Western Union’ın perakende noktalarında da hizmet vermesi; dünyanın dört bir yanına, banka hesabına ihtiyaç duymadan, hafta sonları ve resmi tatillerde bile, mesai saatleri dışında dahi, dakikalar içinde zahmetsiz ve güvenli para transferi yapabilmek demektir.

Western Union ile Para Gönderme

  • Geçerli kimlik kartınızla size en yakın BPN temsilci noktasına gidebilirsiniz.
  • Para gönderme işlemi sırasında; para göndereceğiniz ülke, göndereceğiniz para birimi, karşı tarafa ödenecek para birimi, alıcı ülke, alıcının ad ve soyadı, göndereceğiniz paranın tutarı gibi temel bilgilerin yer aldığı formu doldurmanız gerekmektedir.
  • Doldurduğunuz formu, göndereceğiniz para tutarını ve işlem ücretini görevliye teslim etmelisiniz ve görevlinin size verdiği dekontu almalısınız. Böylelikle para gönderme işleminiz yalnızca birkaç dakika içerisinde tamamlanmış olur.

Western Union ile Para Alma

  • Adınıza gönderilen parayı Türkiye genelinde bulunan 2.000'den fazla temsilci noktasından kolaylıkla alabilirsiniz.
  • Geçerli kimlik kartınızla size en yakın BPN noktasına giderek MTCN numarasını görevliye iletmelisiniz.
  • Bilgileriniz doğrulandıktan sonra BPN görevlisi adınıza gelen parayı size teslim edecek ve para alma işleminiz yalnızca birkaç dakika içerisinde tamamlanmış olacaktır.
  • BPN ve Western Union işbirliği ile adınıza gönderilen parayı alırken herhangi bir komisyon ücreti ödemenize gerek yoktur.

Uluslararası Para Transferi Hakkında Sıkça Sorulan Sorular

BPN ve Western Union işbirliği ile uluslararası para transferi işlemlerinizi dakikalar içerisinde tamamlayabilirsiniz. Size en yakın BPN temsilci noktasına giderek Western Union aracılığı ile 200’den fazla ülke ve bölgeye para gönderebilir, Western Union ile BPN noktalarına adınıza gönderilen parayı ücret ödemeden kolaylıkla alabilirsiniz.

Geçerli kimlik kartınızla size en yakın BPN noktasına giderek para transferi formunu doldurduktan sonra 200’den fazla ülke ve bölgeye Western Union ile para gönderebilirsiniz.

İŞLEM YAP