Azerbaycan'dan Türkiye'ye Para Transferi

ellipse
Azerbaycan'dan Türkiye'ye Para Transferi

Azerbaycan'dan Türkiye'ye Para Transferi

calendar
icon eye 28109
Kategori: Para Transferi

Azerbaycan ile Türkiye arasında artan ticari ilişkilerin de etkileriyle son zamanlarda Türkiye’den Azerbaycan’a ve Azerbaycan’dan Türkiye’ye sıkça para transferi işlemleri yapılmaktadır.

“Azerbaycan para transferi nasıl yapılır?”, “Azerbaycan para transferi limiti var mıdır?”, “Azerbaycan para transferi ne kadar sürer?”, gibi tüm sorularınıza yanıt veren ve para transfer çözümleri üreten BPN; Türkiye’deki yaklaşık 2.000 temsilci noktasında dakikalar içerisinde uluslararası para transferi yapmanıza olanak tanır.

Yurtdışı işlemleri için Western Union ile işbirliği içerisinde olan BPN sayesinde haftanın her günü, geç saatlere kadar açık olan BPN temsilci noktalarında; 200’den fazla ülke ve bölgeye yurtdışı para transfer işlemlerinizi güvenle gerçekleştirebilirsiniz.

Bir banka hesabına gerek duymaksızın, size en yakın BPN temsilci noktasını ziyaret ederek, dakikalar içerisinde güvenli bir şekilde Azerbaycan’a para transferi yapabilirsiniz. Azerbaycan’dan adınıza Western Union ile gönderilmiş tutarı sıra beklemeden, dakikalar içinde size en yakın BPN temsilci noktasından teslim alabilirsiniz.

Azerbaycan'dan Türkiye'ye Nasıl Para Gönderilir?

Azerbaycan ve ve diğer ülkelerle olan yurtdışı para transferi hizmetinden yararlanmak için bir banka hesabına sahip olmanıza gerek yoktur. Azerbaycan’da bulunan Western Union hizmeti alabileceğiniz noktalardan Türkiye’ye para transferi yapabilirsiniz. Türkiye’de bulunan alıcı; geçerli kimlik belgesi ve MTCN kodu ile 2.000’den fazla BPN temsilci noktasından sıra beklemeden adına gönderlimiş olan parayı kolayca alabilir. Türkiye’den uluslararası para transferi yapmak için BPN temsilci noktalarını ziyaret ederek Azerbaycan ve diğer ülkelere Western Union işbirliğiyle para gönderebilirsiniz.

Azerbaycan Para Transferinde Üst Limit Nedir?

Gönderilebilecek en üst limit yani en fazla tutar paranın gönderilmiş olduğu ülkenin kurallarına göre belirlenir. Türkiye’den Azerbaycan’a ve diğer ülkelere para gönderimlerinde en fazla 7.500 USD ya da karşılığı Euro ve TL’ye kadar işlem yapılabilir. Azerbaycan’dan Türkiye’ye gönderilecek tutarlarda, para transferi limiti, ilgili ülkenin kurallarına ve şartlarına uygun olarak belirlenir.

Western Union hizmetiyle yurtdışından adınıza gönderilen parayı alırken ise üst limit bulunmaz. Adınıza gönderilen paranın tamamını alabilirsiniz.

BPN temsilci noktalarından Azerbaycan’a para gönderirken tutarı USD, Euro ya da TL olarak ödeyebilirsiniz. Ayrıca gönderim yaparken alıcının bulunduğu ülke (Azerbaycan) para birimi olan Manat ile de teslim almasını sağlayabilirsiniz. Tüm bunların yanı sıra BPN temsilci noktalarında, Azerbaycan’dan size gönderilen parayı; gönderici tarafın seçmiş olduğu Türkiye’de geçerli olan TL, USD ve Euro para birimlerinden teslim alabilirsiniz.

Uluslararası para transferi işlem ücretini hesaplayın!

Azerbaycan-Türkiye Arası Para Transferi İşlemlerimi Ne Zaman Yapabilirim?

BPN ile haftanın her günü geç saatlere kadar, hatta resmî tatillerde bile yurtdışı para transferi işlemlerinizi kolaylıkla ve hızlıca gerçekleştirebilirsiniz.

Para transferi işlemlerinizi gerçekleştirebilmeniz için size en yakın BPN temsilci noktasını ziyaret etmeniz yeterli olacaktır. BPN temsilci noktalarından güvenilir ve hızlı bir şekilde para transfer işlemlerinizi yapabilirsiniz. Yurtdışından para transferi işlemlerinde adınıza Western Union ile para gönderildiyse ya da Western Union hizmetiyle yurtdışına para gönderecekseniz size en yakın BPN temsilci noktasına giderek haftanın her günü geç saatlere kadar para transfer işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Dünyanın en köklü ve lider konumundaki para transfer hizmeti markası Western Union işbirliğiyle yabancı ülkeden para transferi işlemlerinizi “Yurtdışı para transferi süresi ne kadar?” endişesine düşmeden dakikalar içerisinde BPN temsilci noktalarından çözüme ulaştırabilirsiniz.

Türkiye’den Azerbaycan’a ya da diğer ülkelere para transferi gerçekleştirmeden önce işlem ücreti hesaplama modülümüzü kullanarak işlem ücretinizi hesaplayabilirsiniz.

Azerbaycan'dan Türkiye'ye Para Transferi Hakkında Sıkça Sorulan Sorular

Azerbaycan’da bulunan Western Union hizmeti alabileceğiniz noktalardan Türkiye’ye para transferi yapabilirsiniz. Türkiye’de bulunan alıcı; geçerli kimlik belgesi ve MTCN kodu ile yaklaşık 2000 BPN temsilci noktasından sıra beklemeden adına gönderilmiş olan parayı kolayca alabilir.

Azerbaycan’dan Türkiye’ye para gönderirken Azerbaycan’da bulunan size en yakın Western Union şubesinden dakikalar içerisinde Türkiye’ye para transferi yapabilirsiniz. Gönderilen para ise yalnızca birkaç dakika içerisinde karşı tarafa ulaşır.

İŞLEM YAP