Yunanistan'dan Türkiye'ye Para Gönderme

ellipse
Yunanistan'dan Türkiye'ye Para Gönderme

Yunanistan'dan Türkiye'ye Para Gönderme

calendar
icon eye 4442
Kategori: Para Transferi

Yunanistan'dan Türkiye'ye Para Gönderme

Türkiye’nin en yakın komşularından birisi olan Yunanistan ile Türkiye arasında iş ilişkisinin yanında sosyal ve kültürel alanda da yoğun bir alışveriş yaşanmaktadır.Tüm bu ilişkiler kapsamında Yunanistan’dan Türkiye’ye para gönderme işlemleri oldukça talep görmektedir. Ancak banka sistemlerinde süreçlerin karmaşık olması ve bankalar aracılığıyla yapılan uluslararası para transferlerinin uzun sürmesi birçok kişinin para transferi sürecinde sorun yaşamasına neden olabilmektedir. Bankalar aracılığıyla yapılacak para transferlerinin, bankaların çalıştığı zamanlarda olması gerekliliğinin yanı sıra banka hesabının olması da gerekmektedir. BPN olarak bankaların resmi çalışma saatlerine bağlı kalmadan ve banka hesabı açmadan Yunanistan’dan Türkiye’ye para gönderme yapma imkanı sunuyoruz.

BPN ve Western Union işbirliğiyle, sıra beklemeden hızlı şekilde yurtdışı para transferi işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Western Union hizmetiyle Türkiye’ye para gönderme ve Yunanistan para transferi çok kolay. BPN temsilcilerimiz aracılığıyla dakikalar içerisinde ve sıra beklemeden para transferi işleminizi yapabilir ve adınıza gönderilmiş parayı teslim alabilirsiniz.

Yunanistan'dan Türkiye'ye Nasıl Para Gönderilir?

İş amaçlı veya farklı amaçlarla pek çok kişi Yunanistan’dan Türkiye’ye para göndermek isterken Yunanistan’dan Türkiye’ye nasıl para gönderilir sorusunun cevabını merak ederler. Yunanistan’dan Türkiye’ye ve Türkiye’den Yunanistan'a para transferleri işlemlerinizi dakikalar içerisinde yapma imkânını sunuyoruz.

Western Union BPN işbirliği sayesinde yurtdışı para transferi işlemleriniz hızlı, kolay ve güvenilir bir şekilde gerçekleşir. Yunanistan’dan Türkiye’ye para transferi yapmak istiyorsanız Yunanistan’da size en yakın Western Union hizmeti alacağınız noktaya gitmeniz yeterlidir. Ayrıca Türkiye’de de birçok farklı ülkeden adınıza Western Union ile gelen parayı BPN temsilci noktalarımızdan güvenle, sıra beklemeden, geç saatlerde ya da resmi tatillerde dahi alabilirsiniz. Tüm Türkiye’ye yayılmış temsilcilerimiz ile hizmetinizdeyiz.

Yunanistan'dan Türkiye'ye Para Transferi İşlemleri Ne Zaman Yapılır?

Yunanistan’dan Türkiye’ye para transferi işlemleri ne zaman yapılır sorunun cevabı oldukça basittir. Çünkü Western Union ve BPN işbirliğiyle Yunanistan’dan adınıza gönderilen parayı hafta sonları, resmi tatillerde hatta geç saatlerde bile Türkiye’deki size en yakın BPN noktasından teslim alabilirsiniz.

Yunanistan Para Transferinde Üst Limit Var mı?

Yunanistan para transferinde üst limit var mı diye endişelenmeden hızlı ve güvenli şekilde para transferi yapabilirsiniz. Üst limitler para gönderilecek ülkenin kurallarına göre belirlenir. Türkiye’den, Yunanistan veya farklı ülkelere para transferinde en üst limit 7.500 USD ya da bu miktarın karşılığı olan TL ya da Euro’dur. Yunanistan’dan Türkiye’ye gönderilecek para transferinde ise üst limit Yunanistan kanun ve kurallarına göre belirlenir.

Ancak adınıza gelen parayı alma konusunda bir üst limit bulunmaz. Sizin adınıza ne kadar para gelmiş olursa olsun hepsini kolaylıkla alabilirsiniz. Western Union hizmetiyle 200’den fazla ülkeye ve bölgeye, sıra beklemeden güvenle para transferi yapabilirsiniz. İşlem yaparken sadece belli bir miktar para transferi ücreti ödersiniz. Ücret hesaplama aracımızı kullanarak yurtdışı ve yurtiçi para transferi işlemlerinizde ödeyeceğiniz para transfer ücretini öğrenebilirsiniz.

Yunanistan’dan Yapılan Para Transferi Ne Zaman Ulaşır?

Yunanistan’dan uluslararası para transferi yapmak isteyen kişiler sıklıkla Yunanistan’dan yapılan para transferi ne zaman ulaşır sorusuna cevap ararlar. Yurtdışı para transferinde zaman konusunda endişe duymanıza gerek kalmadan BPN ile dakikalar içerisinde transferlerinizi yapabilirsiniz. Bankalar aracılığıyla yapılan para transfer süreleri oldukça uzun olabilmekte ve hatta zaman zaman bekleme süreleri sebebiyle ne yazık ki birçok kişi mağdur olabilmektedir. Western Union ile işbirliğimiz sayesinde yurtdışı para transferleriniz dakikalar içerisinde gerçekleşir. Hem kolay hem de güvenli şekilde, süre endişesi yaşamadan Türkiye’ye para gönderebilir veya Türkiye’den paranızı çekebilirsiniz.

Yunanistan'dan Türkiye'ye Para Gönderme Hakkında Sıkça Sorulan Sorular

Yunanistan’dan Türkiye’ye para gönderebilmeniz için Yunanistan’da bulunan Western Union hizmeti alabileceğiniz size yakın Western Union noktasına gitmeniz yeterli olmaktadır. Yunanistan’dan Türkiye’ye adınıza gönderilmiş parayı ise Türkiye’de bulunan size en yakın BPN temsilci noktamızdan sıra beklemeden ve herhangi bir ücret ödemeden rahatlıkla alabilirsiniz.

BPN ve Western Union işbirliği ile hem Yunanistan’a para transferi hem de Yunanistan’dan Türkiye’ye para transferi işleminizde paranız dakikalar içerisinde karşı tarafa ulaşmaktadır. Karşı taraf ise sıra beklemeden ve güvenli şekilde adına gelen parayı alabilmektedir. Adınıza gelen parayı alabilmeniz için kimlik doğrulamasının yapılması, para transferi işlemi için gerekli olan bilgilerin alınması, alınan bilgilerin sisteme işlenmesi, tutarın alıcıya ödenmesi ve dekontun teslimi süreçleri vardır. Ancak bu işlem adımları yalnızda birkaç dakika sürmektedir.

Yurtdışı para transferlerinde üst limit oldukça değişkendir. Üst limitler paranın gönderileceği ülkenin kurallarına göre belirlenmektedir. Türkiye’den Yunanistan’a para yollama işlemlerinizde en fazla 7.500 Dolar ya da bu miktarın Euro ve TL karşılığı kadar para gönderebilirsiniz.

İŞLEM YAP